Politică

De ce candidează avocatul Cristian Cârlig (PNL) la funcția de primar al orașului Beclean

Candidatul PNL la Primăria Beclean, avocatul Cristian Cârlig, susține că a intrat în cursa pentru funcția de primar întrucât este convins că ”ușa Primăriei trebuie să fie deschisă pentru toți cetățenii orașului. Nimeni nu trebuie să meargă cu frică la Primărie”.

”Dragi beclenari, vă dau o veste bună: în data de 9 iunie, în orașul nostru, va avea loc schimbarea.

Primăria este în slujba voastră, iar eu, de asemenea. Nimănui nu îi va mai fi teamă să intre pe poarta ei și să vorbească deschis despre problemele lui.

După 24 de ani, actuala administrație a reușit să creeze un sistem pentru ei, nu pentru pentru voi.

La televizor ni se prezintă un oraș european, cu oameni fericiți, cu proiecte europene, cu turism și cu economie.

În realitate, cei fericiți sunt cei din jurul administrației actuale, cei abonați la bani publici. Ceilalți nu contează. De aceea pleacă tinerii din oraș, s-au săturat de stilul acesta de administrație.

Ușa Primăriei trebuie să fie deschisă pentru toți cetățenii orașului. Nimeni nu trebuie să meargă cu frică la Primărie. Tocmai de aceea candidez pentru funcția de primar: să le arătăm că nu frica, ci curajul ne ajută să progresăm.

Și v-o spun răspicat: puterea e la voi, la cetățenii acestui oraș care plătesc taxe și impozite.

De aceea vin la Primărie, ca împreună să învingem. Becleanul este al nostru, al tuturor”, a spus Cristian Cârlig.

(Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)