Actualitate Social

De ce nu poate moderniza Primăria Bistriţa toate staţiile de autobuz din oraş

Doar o parte dintre staţiile de autobuz din Bistriţa sunt acoperite şi au bănci pe care se poate aştepta mijlocul de transport. Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, spune că municipalitatea ar vrea să schimbe situaţia, însă este legată de mâini şi de picioare. "Vom forţa nota", a promis primarul.

Primarul Ovidiu Creţu a fost întrebat, într-o emisiune la Radio Transilvania,de ce nu sunt modernizate toate staţiile de autobuz din oraş.

  • „Noi avem o situaţie mai delicată cu toate staţiile de autobuz fiindcă avem semnat un contract – dinainte ca eu să fiu primar – cu o firmă care nu îşi respectă obligaţiile. Nu am reuşit să reziliem contractul. El mai este valabil încă doi ani. Vom forţa nota să reziliem acest contract şi să modernizăm staţiile existente, iar cele care nu au acoperiş şi bancă vor fi dotate însă doar anul viitor”, a spus primarul Ovidiu Creţu.

Transportul public local la Bistriţa este asigurat de firma Transmixt Bistriţa, condusă de Melente Horoba. În oraş se face transportul atât cu microbuze, cât şi autobuze care circulă pe 14 linii. În total, în oraş sunt 155 de staţii de autobuz.

Consiliul Local Bistriţa a atribuit în 2008 pentru o perioadă de şase ani în gestiune delegată serviciul de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Bistriţa.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.