Actualitate

Demonstrație de creativitate la Liceul de Arte ”Corneliu Baba”

Absolvenții Liceului de Arte ”Corneliu Baba” și-au prezentat atestatele în cadrul expoziției ”Magister” în care au putut fi admirate lucrări de grafică, pictură, arhitectură, design și modă.

”Atestatul profesional este un moment important pentru învățământul românesc pentru că, pe lângă pista pe care se aleargă la Bacalaureat, aici mai avem încă ceva: îndemânare. Trăim într-o lume în care se vorbește tot mai mult despre faptul că, în loc să creăm și inventăm lucruri, ajungem să fim mână de lucru pentru alții. Cred că este important să înțelegem că ceea ce se poate adăuga oriunde în jurul nostru este creativitatea. (…) Îmbinarea între teorie și pratică devine dificilă, dar e cel mai important lucru”, a spus inspectorul de specialitate Vasile Duda la vernisaj.

Secția de Grafică a fost coordonată de directorul Marian Coman, cea de Pictură de Radu Hangan, de Modă de Loredana Chiș, Secția de Arhitectură de Ioan Runcan & George Ilișiu și Delia Dumitrache, iar cea de Design de prof. Flaviu Știr.


Elevele Secției de Modă, coordonate de prof. Loredana Chiș, au făcut, din nou spectacol, oferind celor prezenți nu doar viziunea lor despre vestimentație, ci și elementul de spectacol.

Felicitări tuturor, mult succes!

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS