Actualitate

Deputatul Bogdan Ivan, cu daruri la frații de peste Prut

”Camionul de Crăciun a ajuns la frații noștri de peste Prut, în Raionul Glodeni, unde a adus bucurie și zâmbete la 1.000 de copilași frumoși! Fiecare copilaș din clasa a I-a și a II-a din toate școlile din Raion au primit câte un cadou, iar în schimb ne-au oferit mii de zâmbete de neuitat! Au fost minunați și rar mi-a fost dat să simt o bucurie mai mare ca și cea de acum. Le-am spus și ce simt legat de frații noștri de sânge: că îi iubim și prețuim!

Meritul principal pentru bucuria copilașilor îl are Alin Ușeriu de la Tășuleasa_Social și #Die_Iohanniter. În acest an, campania a fost organizată în parteneriat cu Asociația Împarte Bucurie și cu Asociația Tabita Caritas. Tare drag mi-a fost să mă revăd cu prietenii noștri din Glodeni și le multumesc partenerilor de la Tășuleasa și colegilor mei voluntari în campania din Basarabia: Vasile Șut, primarul comunei Tiha Bârgăului, Vlăduț Purja, primarul comunei Tîrlișua, Bogdan Mățan, managerul Mățan-Trans, Paul Pop și Leon Pop.

Camionul de Crăciun a ajuns în Glodeni datorită parteneriatului între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Raional Glodeni. Le multumesc pentru primirea călduroasă prietenilor din Glodeni și Președintelui Raionului Glodeni, Ion Cojocari”, a postat pe Facebook deputatul PSD Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.