Actualitate

Deputatul Bogdan Ivan, cu daruri la frații de peste Prut

”Camionul de Crăciun a ajuns la frații noștri de peste Prut, în Raionul Glodeni, unde a adus bucurie și zâmbete la 1.000 de copilași frumoși! Fiecare copilaș din clasa a I-a și a II-a din toate școlile din Raion au primit câte un cadou, iar în schimb ne-au oferit mii de zâmbete de neuitat! Au fost minunați și rar mi-a fost dat să simt o bucurie mai mare ca și cea de acum. Le-am spus și ce simt legat de frații noștri de sânge: că îi iubim și prețuim!

Meritul principal pentru bucuria copilașilor îl are Alin Ușeriu de la Tășuleasa_Social și #Die_Iohanniter. În acest an, campania a fost organizată în parteneriat cu Asociația Împarte Bucurie și cu Asociația Tabita Caritas. Tare drag mi-a fost să mă revăd cu prietenii noștri din Glodeni și le multumesc partenerilor de la Tășuleasa și colegilor mei voluntari în campania din Basarabia: Vasile Șut, primarul comunei Tiha Bârgăului, Vlăduț Purja, primarul comunei Tîrlișua, Bogdan Mățan, managerul Mățan-Trans, Paul Pop și Leon Pop.

Camionul de Crăciun a ajuns în Glodeni datorită parteneriatului între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Raional Glodeni. Le multumesc pentru primirea călduroasă prietenilor din Glodeni și Președintelui Raionului Glodeni, Ion Cojocari”, a postat pe Facebook deputatul PSD Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS