Sport

Derby în Superliga feminină: Gloria – Farul

Primele două clasate din Superliga feminină de fotbal, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și Farul Constanța, se vor întâlni vineri 15 septembrie în derby-ul etapei a 3-a de campionat.

Gloria și Farul, nou promovate în primul eșalon fotbalistic feminin, se vor înfrunta pe terenul Bazei Sportive Gloria din Unirea, de la ora 13.00.

Meciul de vineri 15 septembrie va fi transmis în direct de frf.tv, canalul media al Federației Române de Fotbal.

Antrenorul Călin Svoboda: ”Ne așteaptă un meci dificil, în care echipa care va greși mai putin va avea câștig de cauză. Am încredere în jucătoare, am pregătit meciul foarte bine și sperăm să continuăm parcursul bun de până acum. Îi asigur pe suporterii noștri că vom da maximum în acest meci și îi așteptăm în tribune!”.

Giorgiana Vasile: ”Tratăm cu maximă seriozitate toate meciurile din acest sezon, atât cele din campionat cât și cele din Cupa României. Întotdeauna, concentrarea și pregătirea la maximum vizează următoarea partidă. Avem jucătoare bine pregătite din toate punctele de vedere, forța grupului fiind unul dintre atuurile noastre. Îmi doresc ca vineri, cu Farul să avem un meci frumos, la finalul căruia cele trei puncte puse în joc să rămână acasă! Pentru dezvoltarea fotbalului feminin este îmbucurător faptul că majoritatea echipelor și-au construit loturi puternice, bătălia pentru primele locuri fiind mult mai strânsă în acest an”.

În primele două etape, Gloria și-a surclasat adversarele: 4-0 acasă cu Ladies Târgu Mureș și 4-0 în deplasare cu CSM Alexandria.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS