Politică

Diplomă de excelență pentru CSM Bistrița

Primarul Bistriței, Ioan Turc: ”Am recompensat cu o distincție de excelență activitatea CSM Bistrița! Sprijinul financiar din partea municipalității are acoperire în rezultate care aduc cinste orașului nostru”.

”Primăria susține activitatea Clubului Sportiv Municipal, cu rezultate remarcabile pe plan național și internațional. Practic, municipalitatea a adoptat acest club, în conditiile în care fondurile de la bugetul național sunt foarte mici. Activitatea CSM trebuie să aibă continuitate, prin urmare și anul acesta am alocat sume consistente, iar trendul este crescător.

Am apreciat că sprijinul financiar din partea municipalității are acoperire în rezultate care aduc cinste orașului nostru. Performanțele obținute de sportivii CSM la competiții de înalt nivel sunt grăitoare: anul trecut, au fost obținute aproape 300 de medalii, din care 87 de aur, dar și în 2024 avem deja o sportivă de excepție care confirmă: alergătoarea Maria Denisa Capotă, aur la Campionatele internaţionale de atletism, în proba de 400 de metri.

În mod cert, vom continua să susținem disciplinele sportive din cadrul CSM. Rezultatele se văd, dar suntem siguri că ele vor crește dacă antrenorii și sportivii beneficiază de o bază sportivă adecvată, iar antrenamentele și participarea la întreceri nu sunt puse sub semnul întrebării din rațiuni financiare.

Putem spune fără vreo îndoială că LA BISTRIȚA SE FACE SPORT! Felicitări și succes tuturor!”

(Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015)

Etichete