Economie

Directorul Teraplast: Au fost şi erori de abordare a pieţei, care au generat deservicii companiei

Traian Simion, directorul general al Teraplast SA - producător de sisteme în domeniul instalaţiilor şi construcţiilor, a afirmat că ”în ultimii ani s-a făcut un upgrade semnificativ de tehnologie informatică şi de producţie, însă în aceşti ani au fost şi unele erori de abordare a pieţei, care au generat deservicii companiei. Remediem toate aceste neajunsuri”.

Compania Teraplast, producător de sisteme în domeniul instalaţiilor, construcţiilor şi amenajărilor din România, va avea o nouă identitate vizuală, care marchează o noua etapă în procesul de dezvoltare, informează compania pe site-ul său oficial.

Traian Simion, director general Teraplast SA: ”Noul Teraplast este o companie modernă, care oferă produse şi servicii la standarde ridicate, este o companie care îşi propune să concureze de la egal la egal cu companiile de referinţă în domeniu. În acest context era nevoie şi de o nouă identitate vizuală, tehnică şi modernă, care să fie în acord cu actuala poziţionare a companiei, dar în acelaşi timp să evidenţieze că suntem o companie cu rădăcini – avem tradiţie din 1896. În ultimii ani s-a făcut un upgrade semnificativ de tehnologie informatică şi de producţie, însă în aceşti ani au fost şi unele erori de abordare a pieţei, care au generat deservicii companiei. Remediem toate aceste neajunsuri, astfel încât Teraplast să devină un brand puternic în piaţa de profil”.

Teraplast are o istorie de peste 115 ani, iar în prezent este cel mai mare procesator de PVC din România. Din 2008 şi până în prezent, Teraplast a investit peste 36 de milioane de euro în modernizare, relocare şi dezvoltare.

Parcul Industrial Teraplast are o suprafaţă totala de aproximativ 200.000 mp, din care 143.500 aparţin companiei Teraplast, 29.000 mp sunt în proprietatea subsidiarei Plastsistem, iar restul de 27.500 mp aparţin companiei Politub, membră a Grupului Teraplast. Compania Teraplast deţine în prezent la Sărăţel capacităţi de producţie pe o suprafaţă de peste 13.000 mp, împărţite în fabrica de produse PVC (secţia de ţevi PVC, secţia de profile PVC, secţia de profile de tâmplărie PVC, secţia de dozare-malaxare) şi fabrica de poliolefine (secţia de cămine de polietilenă şi rezervoare, secţia de fitinguri PVC, PP si PE şi secţia ţevi PP).

Portofoliul de produse al firmei este structurat pe patru linii de business: Instalaţii & Amenajări, Profile tâmplărie, Granule şi TeraGlass (tâmplărie termoizolantă). Începând din 2 iulie 2008, compania Teraplast este listată la Bursa de Valori Bucureşti sub simbolul TRP. Principalii acţionari ai companiei, la data de referinţă 30 iunie 2013, sunt Dorel Goia (34,27%), SIF Banat-Crişana (11,00%), Emanoil Viciu (8,47%) şi alţi acţionari (46,26%).

Foto: Teraplast

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS