Cultură Politică

Doamnele liberale ne invită să dăruim pur şi simplu cărţi copiilor şi tinerilor din Republica Moldova

Organizaţia de femei a Partidului Naţional Liberal a lansat în 23 aprilie 2015, de Ziua Internaţională a Cărţii, o invitaţie tuturor celor care doresc să trimită cărţi copiilor şi tinerilor din Republica Moldova şi din întreaga diaspora, să se alăture în campania de colectare care va începe în 4 mai a.c..

Potrivit unui comunicat al organizaţiei, începând cu data de 4 mai 2015, în corturile ce vor fi amenajate în toată ţara, se vor strânge cărţi care vor fi transportate în diverse locaţii din Republica Moldova, în weekend-ul 5-7 iunie 2015 când vor fi înmânate celor care au nevoie de către reprezentantele Organizaţiei de Femei a PNL.

Apelul lansat de femeile liberale se adresează oricăror persoane fizice sau juridice interesate să participe la această campanie, scopul fiind unul umanitar şi de venire în întâmpinarea nevoilor generaţiei tinere din Republica Moldova şi diaspora de a avea acces la cărţi româneşti cu o mare însemnătate în prezervarea şi exersarea limbii române.

„Lansăm această campanie de Ziua Internaţională a Cărţii, 23 aprilie, când, poate că nu întâmplător, creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, printr-un apel adresat tuturor să dăruiască aceste cărţi pentru cei care au mare nevoie de ele. Adresăm şi o urare de La mulţi ani! tuturor sărbătoriţilor patronului primăverii”, se arată în comunicatul OFL.

Ziua Internaţională a cărţii şi a drepturilor de autor se sărbătoreşte anual pe 23 aprilie şi este organizată de UNESCO în scopul promovării lecturii, publicării şi a drepturilor de autor. Prima astfel de manifestare s-a desfăşurat în 1995.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS