Actualitate

Doi cetăţeni din Republica Moldova, expulzaţi din Bistriţa-Năsăud

Doi cetăţeni străini, în vârstă de 17 şi respectiv 14 ani, din Republica Moldova care au intrat pe teritoriul României în baza convenţiilor internaţionale, însă, la expirarea dreptului de şedere, nu au părăsit teritoriul ţării noastre vor fi expulzaţi, se arată într-un comunicat al Biroului pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Bistriţa – Năsăud au desfăşurat, în data de 14 ianuarie a.c., o acţiune în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza municipiului Bistriţa.

Conform sursei citate, poliţiştii de la imigrări au emis pe numele lor decizii de returnare, prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, unul dintre aceştia a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 300 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile abilitate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.