Social

Doi tineri din Zagra, arestați. Ce s-a întâmplat într-o parcare din Ciceu Mihăiești

Doi tineri din Zagra au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea unei tâlhării, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 6 august, în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că un tânăr de 21 de ani din Rugășești, județul Cluj, a fost agresat într-o parcare din localitatea Ciceu Mihăiești, unde i-a fost sustras autoturismul.

Ca urmare a sesizării s-a constituit, de îndată, o echipă complexă, coordonată de către conducerea inspectoratului, formată din specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, criminaliști și polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

În urma activităţilor întreprinse, la scurt timp, poliţiştii au reuşit identificarea a doi tineri de 24, respectiv 31 de ani, ambii din Zagra, bănuiți de comiterea faptei. Totodată, din cercetările efectuate a reieșit faptul că, din cauza unor neînțelegeri cu privire la schimbul unor autoturisme, cei doi tineri din Zagra i-ar fi sustras clujeanului mașina și l-ar fi agresat.

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un autoturism și o autoutilitară.

Cei doi tineri din Zagra, bănuiți de comiterea faptei, au fost reținuți pentru 24 de ore și în cursul acestei zile au fost prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

ACTUALIZARE Ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.