Comunicate

Dornic de provocări? Află de ce să joci la lotto Polonia Kaskada!

Ca pasionat de gambling, în mediul online ai foarte multe opțiuni interesante și este indicat să le alegi doar pe cele care sunt mai avantajoase. Pentru a putea să faci asta este recomandat să te informezi, să știi ce caracteristici are fiecare alternativă. În zona de loto, operatorii licențiați din România vin cu zeci de variante disponibile, fiecare în parte având particularitățile sale. 

Una dintre alegerile preferate ale rezidenților de la noi din țară a început să fie loto Polonia Kaskada, care vine cu un format interesant, dar și cu premii generoase. Ea este una dintre cele mai populare loterii din Polonia și are o istorie de peste 20 de ani. Aceasta a fost lansată în 1994 și de-a lungul anilor a oferit publicului premii destul de substanțiale. 

Totuși, ține cont că la fel ca la orice alt joc de cazino, rezultatele finale țin de norocul pe care fiecare participant în parte îl are. Așadar, este recomandat ca activitatea să fie desfășurată echilibrat și responsabil, pentru a nu conduce la probleme financiare pe viitor!

Dacă vrei să știi mai multe despre ea, citește în continuare!

Formatul și tipul extragerilor la lotto Polonia Kaskada 

Vorbim despre o versiune loto în care participanții trebuie să aleagă 12 numere din 24 disponibile. În timpul extragerii, 12 numere sunt extrase aleatoriu, iar jucătorii trebuie să ghicească cât mai multe numere pentru a câștiga un premiu. 

Există două tipuri de extrageri – extrageri zilnice și extrageri de weekend. Zilnic, de luni până duminică, sunt organizate două extrageri – una la prânz și una seara. În plus, în fiecare zi de sâmbătă seara se organizează o extragere specială numită „Super Szansa”.

Cele mai mari câștiguri acordate la loteria Polonia Kaskda

Loteria Polonia Kaskada nu are premii la fel de mari ca EuroMillions sau Powerball ori Win for Life, dar oferă câștiguri considerabile. Cel mai mare premiu Kaskada câștigat până în prezent a fost de 2,94 milioane de zloți polonezi (aproximativ 700.000 de euro). 

Acesta a fost obținut de un jucător din orașul polonez Płock în august 2013. De asemenea, merită menționat că loteria oferă mai multe șanse de câștig decât alte loterii de acest fel, datorită numărului mai mic de selecții pe care participanții trebuie să le aleagă.

Alte câteva câștiguri memorabile înregistrate la Loteria Polonia Kaskada până în prezent sunt:

  • 2,6 milioane de zloți polonezi (aproximativ 620.000 de euro) – câștigat de un jucător din orașul polonez Kędzierzyn-Koźle în iulie 2018.
  • 2,38 milioane de zloți polonezi (aproximativ 570.000 de euro) – câștigat de un jucător din orașul polonez Gdynia în mai 2014.
  • 2,32 milioane de zloți polonezi (aproximativ 550.000 de euro) – câștigat de un jucător din orașul polonez Piotrków Trybunalski în iunie 2017.
  • 2,24 milioane de zloți polonezi (aproximativ 530.000 de euro) – câștigat de un jucător din orașul polonez Konin în februarie 2018.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai mari jackpot-uri acordate la Polonia Kaskada, iar loteria continuă să ofere premii considerabile în fiecare săptămână, astfel că tot mai multe persoane își încearcă norocul la ea. Dacă vrei să fii printre ele, atunci plasează un tichet online la un cazino licențiat din România și joacă responsabil!

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS