Actualitate

Dosare penale în urma unor scandaluri la Năsăud. Ce sancțiuni au dat jandarmii

La acest sfârşit de săptămână, jandarmii Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din oraşul Năsăud au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între trei bărbaţi care în urma unor neînţelegeri au apelat la violenţe fizice. Doi dintre bărbaţi se certau, iar cel de-al treilea a încercat să îi despartă şi i-a aplicat unuia dintre ei mai multe lovituri în zona feţei, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Jandarmii ajunşi la faţa locului au intervenit pentru aplanarea conflictului dintre cei trei şi au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, acte care au fost înaintate Poliţiei oraşului Năsăud, pentru continuarea cercetărilor. Cel în cauză a fost sancţionat cu 500 de lei, pentru provocare şi participare la scandal.

Acte de sesizare pentru  infracţiunea de lovire sau alte violenţe au fost întocmite şi duminică seara pe numele unui bărbat din oraşul Năsăud, care a lovit cu pumnii în zona feţei un alt bărbat. Persoana vătămată s-a prezentat la UPU Năsăud, unde a necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, jandarmii au mai aplicat în week-end sancţiuni în valoare de 5.900 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, apelarea în mod nejustificat la mila publicului şi alertarea fără motiv a organelor de ordine.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.