Actualitate

Două persoane rănite după ce maşina în care se aflau a căzut în râul Sălăuţa

Doi bărbaţi au fost răniţi marţi după-amiaza după ce maşina în care se aflau a căzut de pe DN 17 C în râul Sălăuţa, ei fiind transportaţi la Spitalul Năsăud pentru îngrijiri, şoferul scăpând nevătămat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, marţi, că accidentul s-a petrecut pe DN 17 C între localităţile Salva şi Coşbuc.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 51 de ani din Bistriţa, aflat la volanul unui autoturism, a aţipit la volan, a pierdut controlul acestuia şi s-a prăbuşit cu maşina în râul Sălăuţa.

În urma impactului, cei doi pasageri din maşină, un bărbat de 20 de ani şi unul de 31, ambii din satul Telciu, au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Orăşenesc Năsăud pentru îngrijiri. Şoferul nu a păţit nimic. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud a început o anchetă în acest caz.

DN 17 C leagă oraşul Năsăud de judeţul Maramureş. Şoseaua are în vecinătate pe o distanţă de mai mulţi kilometri râul Sălăuţa. Circulaţia rutieră nu a fost afectată de acest accident.

FOTO: râul Sălăuţa

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.