Actualitate

Două persoane rănite după ce scuterul pe care circulau a fost lovit de tren. Locomotiva a luat foc

Două persoane au fost rănite duminică seara în cartierul Unirea din municipiul Bistriţa după ce scuterul pe care circulau nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferată şi a lovit un tren aparţinând unei companii private de transport feroviar.

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Bistriţa-Năsăud Ioan Murăşan a declarat că accidentul s-a petrecut la o trecere de nivel cu calea ferată din cartierul Unirea.

„Două persoane aflate pe un scuter nu au acordat prioritate unui autotren aparţinând companiei Regiotrans care circula pe ruta Bistriţa – Bistriţa Bârgăului. Scuterul s-a ciocnit de autotren, iar cele două persoane au fost rănite. De asemenea, în urma impactului, locomotiva a luat foc şi a fost trimis un echipaj de pompieri ca să stingă incendiul”, a declarat Ioan Murăşan.

El a explicat că locomotiva a luat foc întrucât scuterul a izbit-o exact în zona rezervorului, dar că focul a fost stins de pompieri imediat după ce aceştia au ajuns la locul accidentului.

Ioan Murăşan a mai spus că traficul feroviar pe ruta Bistriţa – Bistriţa Bârgăului nu a fost afectat de acest accident întrucât nu mai sunt alte trenuri care trebuie să treacă prin zonă până luni.

Dispecerul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a declarat că cele două persoane aflate pe scuter sunt conştiente, dar au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa pentru investigaţii medicale şi tratament.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.