Actualitate

E într-un permanent concediu de odihnă. Încotro o ia acum Victor Perdevară

„Eu sunt într-un permanent concediu de odihnă de mulți ani. În condițiile astea, voi face un mini tur al Europei pentru o lună și un pic. Concediul va avea ca punct final UK, odată ajuns acolo voi caută un job apropiat de spiritul de vacanță”, a scris Victor Perdevară pe Facebook.

Iată cum va proceda de data aceasta. „Pe 23 septembrie plec de la Cluj cu stopul spre Belgia. De data aceasta voi sta în Belgia până pe 2 octombrie. Voi rămâne câteva zile la Bruxelles pentru că-i o capitală cu multe fațade art nouveau. Pe 3 octombrie plec la Strasbourg pentru vreo 5 zile, asta pentru că la vizita trecută am uitat să privesc catedrala cu atenție. Iar de la Strasbourg o să-mi mut concediul în Elveția. O familie din Zurich pleacă în vacanță și m-a invitat să îi fac o vizită în lipsă lor. O să stau doar zece zile în Zurich, asta pentru că n-am cum să ajung în timp util”, a scris el.

Până să ajungă în Elveţia, Victor spune că are „alte priorități pe listă”: „bere belgiană, ciocolată, catedrala din Strasbourg, brânza franțuzească”.

„Familia din Zurich pleacă în vacanță la finalul lui septembrie și se întoarce pe 18 octombrie, timp suficient pentru a vizita centrele sociale de acolo, casele ocupate abuziv, concertele alternative, festivalurile. După Zurich plec spre Arras să-mi văd alți colegi de pedală ce m-au omenit în tura Balcanică. Într-un final voi ajunge și în UK. Trăiască libertatea, trăiască prietenia, trăiască relațiile din socialism”, a scris Victor, menţionând că ultima frază „e copiată din celebrul citat: o relaţie în socialism valorează mai mult decât o moşie în capitalism!„. Nu sună mişto? , a întrebat, el, retoric un prieten care a vrut să ştie ce caută expresia în motivaţia lui de călătorie. 

Vă reamintim că Victor Perdevară a străbătut timp de aproape doi ani Europa pe bicicletă. A plecat din Bistriţa în aprilie 2013 cu 270 de lei în buzunar, iar atunci când i s-au terminat banii a muncit pentru mâncare şi cazare sau pur şi simplu a primit cu bucurie şi recunoştinţă darurile celor pe care i-a întâlnit în călătoria lu.

Temerarul e decis aşadar să continue acest stil de viaţă despre care vom afla mai multe urmărindu-l pe Facebook.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS