Sănătate

Echipa de pediatri de la Sanovil se mărește

Echipa de pediatri de la Clinica Sanovil și Policlinica Nouă Sanovil din Bistrița se mărește. Unul dintre cei mai îndrăgiți pediatri din județ își reia activitatea la Sanovil.

Dr. Piper Bumbu Andreea este un medic pediatru care, deși a lucrat în Franța pentru 2 ani în centre de referință precum Centre Hospitaliere Mulhouse – Reanimare neonatală, Centru Hospitaliere Antibes – Juan le Pin – pediatrie generală și Centre Hospitaliere Bastia din Corsica – pediatrie generală, a ales să profeseze în țară noastră în cadrul Sanovil.

„În acest moment la în cadrul Sanovil avem 3 pediatri cu normă întreagă și 2 pediatri colaboratori. Consider că acum putem acoperi cererea de servicii pe specialitatea Pediatrie foarte bine, astfel încât părinții să nu fie nevoiți să aștepte pentru programare și să fie consultați imediat. Totodată, trebuie menționat că Sanovil este singurul centru medical din județ care oferă consultații de Pediatrie sâmbătă și duminică”, precizează dr. Cristian Mureșan, directorul medical al Clinicii Sanovil.

Dr. Piper Bumbu Andreea își desfășoară activitatea în cadrul Clinicii Sanovil din cartierul Viișoara și al Policlinicii Noi Sanovil de pe str. 1 Decembrie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS