Social

Elev de la Liceul ”C.R. Vivu” Teaca, felicitat de prefect pentru rezultatele obținute la olimpiadele școlare

Elevul Tiberiu Octavian Bâcâin de la Liceul ”Constantin Romanu Vivu” Teaca, care a obținut locul I la Olimpiada de Fizică și locul doi la Olimpiada de Informatică și Olimpiada Națională ”Gazeta Matematică”, a fost premiat de prefectul Stelian Dolha care l-a felicitat și i-a urat mult succes în continuare.

”Bistrița-Năsăud se mândrește cu olimpici la matematică și fizică – Tiberiu Octavin Bâcâin a obținut Medalia de aur la Olimpiada Națională de Fizică.

Liceul Teoretic „C.R. Vivu” din Teaca a fost pus pe harta rezultatelor excelente la Olimpiadele Nationale, prin premiile obținute anul acesta de elevul din clasa a VI-a, Tiberiu Octavian Bâcâin, care a cucerit locul I la Olimpiada de Fizică și locul doi la Olimpiada de Informatică și Olimpiada Natională Gazeta Matematică”, a transmis Instituția Prefectului.

Potrivit sursei citate, prefectul Stelian Dolha a ținut să îl felicite personal pe acest tânăr, pentru că astfel de rezultate remarcabile merită premiate, susținute și oferite ca exemplu.

“Tinerii ca Octavian ne uimesc cu inteligența și talentul lor și mă bucur că un elev atât de bun este chiar din județul nostru. Rezultatele pe care le-a obținut la o vârstă atât de fragedă, îi confirmă că viitorul său va fi plin de performanță și realizări. Sincere felicitări și mult succes în continuare!”, a spus Stelian Dolha.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.