Actualitate

Elevii de la Colegiul Naţional ”Andrei Mureşanu” vor vedea Parisul

Un grup de elevi de la Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu" va vizita Parisul la începutul lunii viitoare în cadrul săptămânii "Să ştim mai multe, să fim mai buni". Alţii vor vizita Sighişoara, Sibiul şi Braşovul, oraşele medievale din Transilvania, dar şi oraşul universitar Cluj-Napoca în care mulţi vor ajunge să studieze.

Mai multe şcoli din judeţ, inclusiv Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa, au afişat programul activităţilor pe care le vor desfăşura elevii în timpul Săptămânii „Să ştim mai multe, să fim mai buni” (1-5 aprilie). Dacă elevii din ciclul primar vor participa la jocuri sportive, ateliere culinare şi drumeţii în jurul oraşului, cei din ciclul gimnazial şi de la liceu şi-au propus să viziteze oraşele medievale Sighişoara şi Braşov, să ia pulsul centrului universitar Cluj, să afle lucruri noi despre Maramureşul cu al său cimitir vesel de la Săpânţa şi chiar să facă o vizită tematică la Paris.

Nu vor lipsi nici vizitele în zona industrială a oraşului, firma Rombat fiind gata să-i primească pe cei interesaţi să afle mai multe despre fabricarea acumulatorilor. De asemenea, elevii de la CNAM vor vizita Staţia Meteo Bistriţa, vor merge într-o excursie la Târgu Neamţ şi vor participa cu toţii la Ziua Porţilor Deschise la CNAM programată să aibă loc în data de 3 aprilie. Atunci va avea loc un târg hand-made, un târg de carte, spectacole de muzică şi dans.

Reamintim că „Andrei Mureşanu” Bistriţa are o relaţie de colaborare cu IUFM Besançon în baza căreia în fiecare an universitatea trimite studenţi care fac ore şi alte activităţi cu elevii bistriţeni ce studiază limba franceză.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS