Actualitate

Elevii de top la Bac și Evaluare, sportivii anului și antrenorii lor, premiați la CJ

Elevii care s-au clasat pe primele trei locuri la examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională în acest an, sportivii care au obținut în 2023 performanțe deosebite în competițiile internaționale, la sporturile olimpice, și antrenorii lor au fost premiați de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu suma totală de 102.224 lei.

Au fost recompensați 13 elevi, 9 sportivi și 9 antrenori.

“Consiliul Județean acordă din anul 2013 aceste premii din dorința de a stimula și a recompensa performanța, de a arăta respectul pe care comunitatea județului îl are față de cei care obțin rezultate bune la învățătură și în sport. Felicitări pentru munca și rezultatele obținute în anul care se apropie de încheiere. Avem nevoie de modele pentru tinerii noștri, arătându-le că pentru a reuși în viață e nevoie de mult efort”, a spus președintele CJ Radu Moldovan. El a menționat că premiile cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei nu fac decât să recompenseze o mică parte din toate orele de muncă petrecute între cărți sau în săli de antrenament.

”Educația și disciplina sunt instrumentele de care avem nevoie, cu atât mai mult cei tineri, pentru formare și clădirea unui viitor prosper, iar performanțele trebuie apreciate și încurajate. Nu pot decât să mă mândresc că județul Bistrița-Năsăud găzduiește tineri atât de ambițioși și valoroși. Felicitări pentru reușitele voastre deosebite! Să vă depășiți limitele, să arătați în continuare că prin muncă și perseverență orice este posibil”, a transmis vicepreședintele CJ Ciprian Kecskes-Simionca.

2 comentarii

 • Acel domn Lazanyi n-ar trebui să gestioneze activitatea celui mai mare spital din județ? Cunosc foarte mulți manageri și din privat și de la stat și toți se plâng că n-au timp liber mai deloc, în schimb domnul în cauză e la tot felul de premieri, inaugurări și alte activități care sunt pierdere de timp!!!

  17
  4
  • Cel mai mare spital din județ are mari lipsuri , mai ales în ce privește
   atitudinea personalului medical , de la doctori, asistente până la infirmiere . ,,Ultimele ” și alții nu-și fac timp pt.curățenia și igiena paturilor bolnavilor din saloane, decum sprijin pt.servirea mesei sau ajutorul necesar pt.toaletă acordat unui bolnav aproape imobilizat . Este rușinos pt.manageri, doctori și ceilalți din sistem ce beneficiază de salarii și sporuri grase și fără număr, comparativ cu alți bugetari…ce fac parte din aceeași țară membră UE.
   Dacă n-ai un aparținător să te ajute cu tacâmurile și toaleta ,după o operație sau o boală incurabilă , ești un om închis cu o ,,mască de fier” ce apasă pe butonul roșu degeaba și plictisitor pt.ceilalți …!
   În altă ordine de idei, dacă în spatele sportivilor sunt niște antrenori premiați, cred că în spatele fiecărui elev premiant la discipline de bac.se află cel puțin ,, spătar ” sau dascăl ce merită să fie menționat, dacă nu poate fi premiat..!

   10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.