Actualitate

Evenimentele noastre nu sunt și ale voastre

Ne-am obișnuit. Dacă Primăria Bistrița dă bani pentru ceva, tot PSD-ul se adună la ținut discursuri și PDL stă izolat. Dacă CJ e eroul principal, PDL e în față, PSD pe margine.

La Crosul Gabriela Szabo, istoria s-a repetat. În lipsa primarului Ovidiu Crețu, plecat cu treburi prin străinătate, deputatul Emil Radu Moldovan a luat caimacul manifestării.

Ce-i drept, nu a ținut discursuri, nu a alergat demonstrativ ca să fie criticat apoi că ar fi trișat. Pur și simplu a stat, ca să zicem așa, pe locurile din față. S-a întreținut cu Gabriela Szabo, a adunat câțiva politicieni de seamă în jurul lui și a luptat cu vicisitudinile vremii.

Puținii democrat-liberalii care s-au foit pe la eveniment, printre care și consilierul Gheorghe Tuță, au stat mai mult pe lângă zidurile Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. S-au ferit de ploaie, de vânt, dar și de adversarii politici.

Dacă nu ați aflat încă, la noi, politicienii se urăsc unii pe alții. Nu realizează că și politica e doar o ocupație, una din multe altele. Așa se explică de ce confiscă evenimente, de ce lasă impresia că unde sunt unii, nu mai încap și alții.  Este cât se poate de clar că anul 2012 va fi unul în care numai de respect și civilizație nu vom putea vorbi în același context cu politicienii.

Voi ce credeți? Oamenii aceștia chiar se urăsc sau joacă puțin teatru de ochii lumii?

  

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.