Social

Experiențe inedite la Colibița pentru studenții de la Extensia Bistrița a UBB

Studenții Facultății de Educație Fizică și Sport, dar și masteranzii de la această facultate și cei de la Facultatea de Geografia Turismului din cadrul Extensiei Bistrița a Universității ”Babeș-Bolyai”, au învățat să manevreze ambarcațiuni pe lacul Colibița.

”Cursurile desfășurate la Colibița au un farmec aparte. Studenții FEFS și masteranzii (FG & FEFS) au avut parte, în aceste zile, de experiențe care sunt convins că le vor înfrumuseța întreg parcursul de formare al acestora. De la cursuri de manevrare a ambarcațiunilor pe lac, la tir cu arcul, de la drumeții la povești în jurul ceaunului, sau acorduri de chitară, toate au făcut ca aceste zile să fie deosebite, sub îndrumarea colegului prof. Horea Ștefănescu și, desigur, a colegilor de la Facultatea de Geografie. (…) O parte dintre studenții noștri se pregătesc acum de susținerea licenței, alții se pregătesc pentru examenele de sesiune și sigur că, o dată cu terminarea unui ciclu universitar, începem altul”, a scris Virgil Rus, cadru didactic la Facultatea de Educație Fizică și Sport a UBB.

El i-a îndemnat pe cei pasionați de educație fizică și sport să studieze condițiile de înscriere la facultate în link-ul de mai jos:

https://sport.ubbcluj.ro/licenta/

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.