Actualitate Social

Extaz la Liviu! Hara a electrizat asistența. Cerul s-a umplut de baloane colorate

Au râs, au plâns, au aplaudat, au cântat din toată inima "La Liviuuuuuuuuuuuuuuu". Imnul CN "Liviu Rebreanu", compus de Hara și lansat, azi, cu ocazia centenarului școlii, a fascinat toată audiența.

Peste două mii de foști și actuali elevi ai Colegiului Național „Liviu Rebreanu” din Bistrița s-au adunat, joi, în curtea școlii să celebreze centenarul. Au ascultat discursuri și au aplaudat de câte ori cineva i-a felicitat pentru momentul aniversar. 

Cu toții au așteptat cu sufletul la gură lansarea imnului școlii.  Și momentul a venit la ora 13.00 când pe scenă a urcat Flavius Buzilă, îmbrăcat în uniforma școlii așa cum îi stă bine unui fost elev, împreună cu trupa sa, Hara. „Ajutat” de un cor de elevi de la Liviu, Flavius a cântat împreună cu toți cei prezenți imnul școlii. Nu o dată, ci de mai multe ori fiindcă altfel nu se putea.

În tot acest timp, baloane colorate au umplut cerul, iar omul de afaceri Tănase Dumitru a survolat curtea școlii într-un avion ușor care purta un banner pe care scria „CNLR -100”.

Toate acestea au arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, că „Liviu Rebreanu” e o școală în care totul e la înălțime.

Bravo, Liviu! Bravo, Hara! Bravo, rebreniști din toate timpurile! Suntem mândri de voi!

Mia multe fotografii de la acest eveniment puteți vedea aici:http://www.facebook.com/TimpOnline#!/media/set/?set=a.116103408475832.28578.103513909734782

  

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.