Actualitate Recomandări

Ca să nu facă naveta, patru profesoare care predau în Bistriţa locuiesc într-un internat

Consiliul Local Bistriţa a fost de acord, în ultima şedinţă, ca patru profesoare care predau în Bistriţa să locuiască în continuare în tot atâtea camere în internatul Colegiului Tehnic „Grigore Moisil” ca să nu fie obligate să facă naveta de la distanţe mari.

Astfel, Alina Cornelia Dărăban, Maria Valea, Loredana Mihaela Checicheş şi Adina Ana Checicheş vor putea locui în continuare în corpul B din incinta Colegiului Tehnic „Grigore Moisil” Bistriţa întrucât, oricum, elevii nu au nevoie de acele camere, numărul celor care locuiesc în internat fiind în scădere.

Aleşii locali au fost de acord ca profesoarele să plătească o redevenţa lunară în sumă de 91,00 lei, din aceşti bani jumătate urmând să fie viraţi la bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa, iar jumătate vor rămâne Colegiului Tehnic „Grigore Moisil” Bistriţa.

Consiliul Local a decis încă din 2012 să atribuie în folosinţă temporară  5 camere în regim de internat, situate în corpul B din incinta Colegiului Tehnic „Grigore Moisil” Bistriţa în favoarea cadrelor didactice din municipiul Bistriţa, încheindu-se astfel protocoale cu persoanele solicitante.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.