Actualitate

Ce familie greu încercată va primi sprijin prin ”Parada brăduților pentru vise împlinite”

Mai sunt câteva zile până la evenimentul ”Parada brăduților pentru vise împlinite” din acest an, care va avea loc miercuri 20 decembrie, ora 18.00, la Sinagoga Bistrița.

”În acest an, ne dorim să aducem speranță și alinare unei familii din Bistrița care a trecut prin momente greu de imaginat în vara acestui an. Cu resursele care vor fi obținute în urma licitației din cadrul celei de a 7-a ediții a evenimentului nostru, ne propunem să oferim sprijin familiei Petruț, care a pierdut anul acesta patru din cei nouă copii într-un cumplit accident rutier. Familia mai are 5 copii, de 3, 7, 10, 12, respectiv 18 ani. Până de curând au locuit în blocurile sociale din Viișoara, dar după accident au simțit nevoia de a se îndepărta de locul care a dus la pierderea celor patru copii mai mari. Acum locuiesc în chirie într-un apartament din oraș.

Sinagoga, locul de desfășurare a ”Paradei brăduților pentru vise împlinite”, va îmbrăca o atmosferă de sărbătoare. Ne vom bucura de corul Adoratio, dirijor profesor Carolina Karoly, și de alți invitați surpriză. În prag de sărbătoare, ne întâlnim pentru a oferi din nou zâmbete și pentru a împlini dorințe. Alături de noi, ați împlinit vise! Și povestea continuă…”, anunță Atelierul de Imagine Prompt Communication.

Vă reamintim că familia Petruţ-Pop locuia în blocurile sociale de la Viişoara. În data de 1 iunie, maşina condusă de Lavinia a fost izbită de un tren. În accident şi-au pierdut vieţile şoferiţa, frații ei Darius, Daria, Cosmina, precum și vărul lor Rafael Manta.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.