Actualitate

FAN Courier preia colete şi din benzinăriile OMV Petrom. Patru locaţii în Bistriţa-Năsăud

Producătorul de petrol, gaze şi electricitate OMV Petrom (SNP) a încheiat un acord cu FAN Curier, liderul pieţei de curierat, pentru predarea şi colectarea coletelor în circa 300 de benzinării din ţară, printre care şi cele din Bistriţa - str. Libertăţii, Calea Moldovei (OMV), Viişoara şi Năsăud (Petrom).

Serviciul de preluare a coletelor FAN Courier a fost lansat recent în circa 300 de staţii, informează Mediafax.

OMV Petrom are în România o reţea de 545 staţii de distribuţie a carburanţilor, circa 150 fiind sub brandul OMV, iar restul Petrom.

„Clienţii pot preda coletele pentru FAN Courier într-una din staţiile OMV sau Petrom. Plata se face prin SMS, clienţii primind automat şi un număr AWB pentru monitorizare”, potrivit OMV Petrom.

Dimensiuni acceptate: doar colete şi documente care se încadrează în limitele dimensionale ale ambalajelor FAN Courier (pungi autosigilante format A3 si A4). În locaţiile partenere clienţii vor avea la dispoziţie toate materialele necesare. FAN Courier pune la dispoziţia clienţilor săi în mod gratuit pungi autosigilante pentru transport, însă acestea nu înlocuiesc ambalajul standard obligatoriu.

AICI mai multe detalii.

FAN Courier a fost înfiinţată în 1998 şi este deţinută Felix Pătrăşcanu şi fraţii Adrian şi Neculai Mihai. OMV Petrom este controlată de grupul austriac de petrol şi gaze OMV.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS