Actualitate

”Femeia Europeană 2017”: Gina Pop

(VIDEO INTERVIU) ”Ne apropiem de finalul interviurilor cu doamnele care vor fi premiate la evenimentul ”Femeia Europeană” din 9 mai și vă prezint o artistă foarte cunoscută, Gina Pop, pe care o provoc să ne spună povestea necunoscută a vieții ei”, este punctul de plecare al interviului realizat de Doris Moldovan.

”Chiar dacă au trecut mai bine de zece ani de când sunt în bucurești, sufletul tot aici a rămas. Sunt un ardelean exilat în București prin natura meseriei. Eu știu să fac lumea să se distreze, cel mai bun prieten al vieții mele este microfonul, pentru mine a fost deschis tot timpul. Mă amuză, dar este un lucru adevărat”

Gala ”Femeia Europeană” organizată de Fundația Doris va avea loc marți 9 mai, ora 17.00, la Sala Polivalentă din Bistrița. Actorul Nae Alexandru va prezenta spectacolul alături de Doris Moldovan, iar trupa Holograf va încânta spectatorii. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Aici celelalte interviuri video: Florentina Pop Andreea Ciurea Mirela Petruș Valeria Motogna Axina Ruști Cristina Rusu Camelia Morar Maria Ivan Mihaela Albu

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS