Actualitate Recomandări

”Femeia Europeană 2017”: Dr. Mihaela Albu

(VIDEO INTERVIU) ”Să cunoaștem o altă femeie europeană specială, model de urmat, reper pentru noi toți, care va fi premiată la gala din 9 mai. Evenimentul își propune să arate tinerelor generații că, prin ambiție, muncă și perseverență, poți să reușești în viață”, spune Doris Moldovan, organizatoarea evenimentului ”Femeia Europeană”.

Dr. Mihaela Albu, 35 de ani, specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, lucrează la Spitalul Județean de Urgență Bistrița de circa un an și jumătate.

”Rezidențiatul l-am făcut la Cluj, apoi am lucrat în Germania. Am aflat că spitalul din Bistrița este modernizat și am vrut să lucrez în țară la un spital unde să-mi tratez pacienții ca la orice spital de top, să nu simtă că dacă vin la Bistrița este un minus. Era nevoie de un plastician, am fost primită cu brațele deschise. Colaborarea între specialități este cheia succesului. Îmi doresc să progresez, să țin pasul cu noutățile, să aduc tot ce este mai bun pentru pacienți”

Gala ”Femeia Europeană” organizată de Fundația Doris va avea loc marți 9 mai, ora 17.00, la Sala Polivalentă din Bistrița. Actorul Nae Alexandru va prezenta spectacolul alături de Doris Moldovan, iar trupa Holograf va încânta spectatorii. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Aici celelalte interviuri video: Florentina Pop Andreea Ciurea Mirela Petruș Valeria Motogna Axina Ruști Cristina Rusu Camelia Morar Maria Ivan

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS