Actualitate Recomandări

”Femeia Europeană 2017”: primar Rodica Russu

(VIDEO INTERVIU) ”Am ajuns la finalul interviurilor cu doamnele premiate la Gala ”Femeia Europeană”, care va fi și ultima ediție. Este o doamnă specială, nu este bistrițeancă însă are o poveste care sunt convinsă că va inspira și va motiva doamnele care vor să îndrăznească mai mult în politică”, spune Doris Moldovan, organizatoarea evenimentului.

Să facem cunoștință cu Rodica Russu, primarul comunei Telița, raionul Anenii Noi din Republica Moldova, comună care se înfrățește cu Parva.

”Am făcut 15 ani telejurnalism: reporter, producător, prezentator, director de departament și nu credeam că voi face altceva. Am descoperit că există viață și după ecran, că există și alte lucruri interesante. Am luat apoi un concurs la Banca Mondială ca expert de țară, o experiență inedită, am continuat activitatea în Ministerul Muncii. Funcția de primar a fost o mare provocare. Este altceva să iei o decizie pentru o întreagă comunitate”

Gala ”Femeia Europeană” organizată de Fundația Doris va avea loc marți 9 mai, ora 17.00, la Sala Polivalentă din Bistrița. Actorul Nae Alexandru va prezenta spectacolul alături de Doris Moldovan, iar trupa Holograf va încânta spectatorii. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Aici celelalte interviuri video: Florentina Pop Andreea Ciurea Mirela Petruș Valeria Motogna Axina Ruști Cristina Rusu Camelia Morar Maria Ivan Mihaela Albu Gina Pop

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS