Actualitate

Femeie din Năsăud, agresată de propriul fiu. Tânărul, reținut pentru tentativă de omor

Un bărbat de 34 de ani din Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce luni seara și-a lovit mama cu o secure, femeia fiind transporată, intubată, la spital. El este acuzat de tentativă de omor.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, incidentul s-a petrecut în seara de 15 mai, fiind sesizat polițiștilor din Năsăud prin 112.

”Din primele date, o femeie de 54 de ani din Năsăud care se afla la domiciliu, împreună cu cei doi fii, a fost lovită cu un obiect contondent de către unul dintre aceștia, indentificat ca fiind un bărbat de 34 de ani din Năsăud. Femeia a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. După comiterea faptei, bărbatul de 34 de ani a plecat de la fața locului, fiind căutat de polițiști cu toate efectivele disponibile. Acesta a fost găsit în scurt timp și condus la sediul Poliției pentru dispunerea măsurilor legale. La fața locului a intervenit pentru efectuarea de cercetări o echipă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului. Cercetările sunt continuate pentru tentativă la infracțiunea de omor.

Femeia a fost preluată de un echipaj de prim ajutor SMURD, a fost stabilizată, intubată și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

”La Unitatea de Primire a Urgențelor Bistrița a fost adusă aseară, în jurul orei 22.00, o femeie de 54 de ani din Năsăud, în stare gravă, în comă, cu traumatism craniocerebral sever cu plagă craniocerebrală și extravazare de masă cerebrală, volet fronto-parietal drept multieschilos cu deplasare, pneumonie de aspirație în observație, afirmativ heteroagresiune. Pacienta a fost operată în cursul nopții de medicul neurochirurg de gardă și a rămas internată la Secția ATI. Momentan, este stabilizată, intubată, ventilată mecanic, sub monitorizare continuă și tratament specific”, a precizat Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.