Social

Festivalul Celtic Transilvania, ediția a VII-a. Programul concertelor. Bilete online

Ediția a VII-a a Festivalului Celtic Transilvania are loc în perioada 21-23 iulie la Băile Figa. După trei ani de pauză din cauza pandemiei dar și a dificultăților economice, festivalul revine cu o serie de concerte rock, momente de reconstituire istorică și tradiționala paradă moto.

Vor concerta: GAV, Bucium, Kempes, Dirty Shirt, Skyclad (21 iulie), Zgripsorum, Varang Nord, E-An-Na, Dordeduh, Grave Digger (22 iulie), Wolfarian, Aether, Truda, Bucovina, Corvus Corax (23 iulie).

Trupe de reenactment invitate: Amicii Muzeului, Omnis Barbaria, Historia Renascita, Terra Dacica Aeterna, Castrum Movis.

Organizatorii anunță:

”Încă nu ai aflat? Cel mai fain și mai friendly festival din România va avea loc în perioada 21-23 iulie 2023 la Băile Figa, orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud, în inima Transilvaniei.

Cel mai ieftin festival din România sub raportul calitate preț, pentru ceea ce aveți la dispoziție în 3 zile de vis. Un festival pentru întreaga famile, de la nepoți la bunici. Un festival la care e fain să mergi cu o gașcă cât mai numeroasă.

Festivalul Celtic Transilvania este mai mult decât un festival, este o mini vacanță ”all inclusive”: concertele unor formații de legendă ale muzicii rock internaționale și românești, istoria reconstituită pe viu de cele mai bune grupări de reenactori din România și paradă moto.

Pe lângă astea mai aveți o mulțime de posibilități de recreere și divertisment: Băile Figa (piscine cu apă dulce și sărată, caldă și rece, tobogane etc), Centrul Recreativ Legacy (bazine încălzite, jacuzzi, spa, saună, bowling, sală fitness etc.) situat tot lângă locația festivalului, Herghelia Beclean (una dintre cele mai importante herghelii din România), situl arheologic de la Băile Figa (exploatare a sării, aprox. 3000 î.H.), trasee de drumeții etc.

Transportul de la Beclean la Figa se va face foarte ușor deoarece începând cu anul 2021 în oraș funcționează rețeaua de transport public cu autobuze electrice. De asemenea, aveți posibilitatea de a închiria o bicicletă, clasică sau electrică.

Partea de alimentație și băuturi din cadrul festivalului va fi una de calitate și cu prețuri decente, așa cum v-am obișnuit la edițiile anterioare.

Un festival pe care nu trebuie să îl ratezi în 2023. Cine a fost o dată la Festivalul Celtic Transilvania va reveni în fiecare an, garantat!

Pentru mai multe detalii legate de organizare, regulament de acces, formații și program accesați site-ul nostru www.festivalulceltictransilvania.ro si paginile noastre de pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, TikTok).

Biletele sunt puse în vânzare pe platformele www.ambilet.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro.

Vă așteptăm cu drag!”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.