La sfârșit de săptămână, 24-26 iunie, vă așteaptă un festin culinar pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița.
La Festivalul mediteranean puteți găsi raci, creveți, homari, calamari, midii, scoici, rapane, pui de baltă, doradă, păstrav, biban.
Amatorii de fructe de mare și pește pot savura o gamă variată de preparate începând de vineri 24 iunie, ora 12.00.
Gica contra
Iara umblati ma cu prostii de genul asta la ardeleni ? ! Mereti ma cu ” jermnii ” , ramele si tot soiul de scoici si caracatitze … si mancati-le voi ! La ardelean vi cu pita de casa, cu slanina fiarta si afumata, cu carnatz , cartabos , carne fripta la borcan… cu un purcel ori miel la rotisor sau facut in cuptor… cu sarmale si astfel de ” minunatzii ” care ” ti se topesc in gura „… ma … ! Duceti-va cu prostiile astea inapoi , in M(area)UE de unde ati venit … !