Cultură Social

Festivalul Nosa a început bine. Ada Milea a umplut până la refuz Sinagoga

"Concertul cu bucăţi din concerte", susţinut de Ada Milea şi de Bobo Burlăcianu, a umplut până la refuz Sinagoga Bistriţa în prima zi a Festivalului cultural pentru elevi şi studenţi "Nosa".

A venit atât de multă lume la Sinagogă încât nu a mai fost loc în sală şi mulţi au fost obligaţi să asculte concertul de la etaj, din Galeria Lina. Chiar şi preşedintele fundaţiei Societatea de Concerte, Gavril Ţărmure, n-a mai avut loc în sală şi a urcat la etaj. S-a întâmplat după ce primarul Ovidiu Creţu a dat statul festivalului care ţine până la sfârşitul săptămânii.

Festivalul cultural pentru elevi şi studenţi Nosa va continua mâine cu vernisajul expoziţiei de fotografie şi desene al elevilor din oraş  „De ce iubim Bistriţa”, cun un spectacol de teatru susţinut de o trupă din Bucureşti şi cu proiecţia filmului „Filantropica”.

Joi, invitat special este actorul Ion Caramitru şi muzicianul Aurelian Octav Popa. Tot la sinagogă va fi proiectat filmul „Pădurea spânzuraţilor”, de Liviu Ciulei. Vineri, la Bistriţa se vor afla actorii Eusebiu Ştefănescu şi Rodica mandache, iar elevii şi studenţii vor putea vedea filmul „Amintiri din epoca de aur”.

Săptămâna se va încheia cu un regal de teatru susţinut de trupele de elevi din judeţ şi care se numeşte „Zbor”. Aşadar, festivalul Nosa, al cărui nume e dat de vechea denumire a oraşului Bistriţa, are de toate pentru toţi şi nu ar trebui ratat.

   

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS