Actualitate

Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud: ”Îmbracă un copil orfan de Crăciun și mângâie pe cei nevoiași!“

Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud desfășoară a treia ediție a campaniei ”Îmbracă un copil orfan de Crăciun și mângâie pe cei nevoiași!“.

Președintele asociației, pr. Mariu Pintican, explică:

”Crãciunul, când înțelegem cu inima că Dragostea Își sărbătorește nașterea: “Hristos se naște, slăviți-L, Hristos din ceruri întâmpinați-L, Hristos pe pământ, înălțați-vă!”. De sărbătoarea dragostei, a iubirii (1 In 4,16) ni se dăruiește Darul cel mai de preț, Domnul Iisus Hristos, iar noi suntem îndemnați să urmăm dărnicia Cerului, oferind la rândul nostru bunătate și dragoste jertfelnică! Este deja o tradiție binecunoscută ca, în pragul sărbătorilor, Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud sã organizeze campanii de ajutorare! Anul trecut, de Crăciun, cu ajutorul lui Dumnezeu care a lucrat în chip minunat prin dumneavoastră, oamenii Săi aleși și buni, am ajuns cu daruri bogate la 1.000 de copii și oameni sărmani, oferindu-le mare bucurie și multă speranță.

Vom încerca să îmbrăcăm în HAINE NOI și să oferim DARURI persoanelor nevoiașe de pe raza întregului județ: copiilor orfani, copiilor cu handicap, copiilor din familii monoparentale sau din familii numeroase cu situație precară, copiilor internați la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, care își vor petrece sărbătorile în spital, pacienților hemodializați de la Spitalul Județean, bătrânilor singuri (bolnavi, aflați în situații de dificultate), beneficiarilor de la Cantina sociala Sfânta Filofteia, persoanelor cu deficențe de auz (surdo-mute), persoanelor private de libertate care nu au de la cine primi un dar de sărbători.

Postul Nașterii Domnului este un bun prilej de a fi mai buni, mai milostivi, mai darnici, încercând să împlinim faptele milei creștine: “Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine!” (Mt. 25, 35-37).

Pachetele se primesc la Sediul Asociației Filantropia Ortodoxa Bistrița-Năsăud din Bistrița, Piața Unirii nr. 9 sau virament în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud RO09RNCB0038130592410001, cod fiscal 31017916, BCR – Bistriţa – cu specificația – “Dar de Crăciun”, până în data de 16 DECEMBRIE”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.