Actualitate Recomandări

Fitness Festival la Bistrița: Seminarii în licee, antrenamente la Polivalentă (FOTO)

Federaţia Română de Culturism şi Fitness a continuat seria de evenimente dedicate popularizării unui stil de viaţă sănătos şi promovării Campionatului Mondial de Culturism și Fitness – juniori şi masters – care va avea loc între 10 și 13 noiembrie la Bistrița.

Ambasadorul federației de specialitate, Roxana Ciuhulescu și președintele FRCF Gabriel Toncean, împreună cu cei mai cunoscuți antrenori și instructori de fitness din zonă, dar și de sportivi emblematici și specialiști în domeniu, au susținut antrenamente deschise în mai multe săli din oraș și au mers în mai multe licee din municipiu pentru a promova cauza alimentației sănătoase și, bineînțeles, a sportului.

”Am fost prezenți în 3 licee din Bistrița (Liceul Sportiv, ”Andrei Mureșanu” și ”Liviu Rebreanu”), unde am discutat despre importanța sportului în viitorul fiecăruia dintre noi. Mulțumim cadrelor didactice pentru călduroasa primire și copiilor pentru atenția acordată”, a menționat Roxana Ciuhulescu.

“Sunt încântat de numărul mare de copii și tineri interesați să facă sport. Liceenii din Bistrița au fost martorii unei demonstrații de culturism, apoi au putut să vadă, pe viu, cât de bine arată un sportiv trecut de 50 de ani, dacă urmează regulile de bază ale unui stil de viață sănătos. Au avut ce învăța de la sportivii noștri și nu pot decât să promit că astfel de acțiuni vor continua pentru că toată lumea are numai de câștigat” – Gabriel Toncean, presedintele Federației Române de Culturism și Fitness

“Am văzut mulți copii interesați și impresionați de ceea ce au văzut la demonstrația pe care le-am pregătit-o. Culturismul câștigă tot mai mult teren și nu greșesc dacă spun că, la ora actuală, este printre cele mai populare sporturi din țara noastră” – Sebastian Văsuț, vicecampion european la culturism

La Sala Polivalentă a avut loc apoi un maraton de fitness: ÎTae Bo, Free Style, Zumba, Kick Box , Kangoo Jumps si Pilates, program realizat în colaborare cu prof. Virgil Rus / New Art of Body Gym).

Nu a lipsit nici mascota CM de Culturism și Fitness, culturistul Dracula.

”Îmi prezint gândul și aprecierile mele persoanelor care au fost prezente la Festivalul Fitness! Felicitări acestora pentru forma sportivă pe care o au, pentru prezența activă în evenimentele sportive de acest gen, pentru participarea în acțiunile care promovează un stil de viață sănătos obținut prin practicarea unor activități fizice sportiv-recreative. A fost o zi maraton, nu doar din punct de vedere al acțiunilor sportive prezentate cât mai ales a informațiilor transmise, care sperăm noi dragi prieteni, vă sunt de folos!”, a spus prof. Virgil Rus.

Fitness Festival face parte din seria de evenimente dedicate promovării unui stil de viață optim si a importanței sportului.

„Prin astfel de acţiuni promovăm nu doar Campionatul Mondial de Culturism care are loc în perioada 10-13 noimbrie la Bistriţa, dar şi un stil de viaţă echilibrat. Practicarea sportului de masă este calea sigură spre o viaţă sănătoasă” – Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

„Am avut un public numeros în Sala Polivalentă din Bistriţa şi ceea ce ma bucură este faptul că au fost prezente foarte multe femei tinere. Reprezentantele sexului frumos au înţeles că este nevoie de mişcare pentru a ne menţine în formă. Practicarea unui sport, oricare ar fi el, are o mare importanţă pentru sănătatea noastră fizică şi mentală” – Roxana Ciuhulescu, amfitrionul evenimentului

AICI MAI MULTE IMAGINI

Foto: Facebook Roxana Ciuhulescu

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS