Actualitate Recomandări

Un fost militar din Bistriţa-Năsăud, ulterior şofer de TIR, găsit mort într-o benzinărie din Franţa

Tragedie pentru o familie din Bistrița-Năsăud. Florin Ciunterei, fost militar, ulterior şofer de TIR, a fost găsit mort într-o benzinărie din Franța. Familia şi prietenii au simţit că i s-a întâmplat ceva după ce, în urmă cu câteva zile, bărbatul a dispărut efectiv și nu a mai răspuns la telefon rudelor și prietenilor.

 

Oamenii s-au alarmat și chiar au postat un mesaj pe grupurile de profil de pe Facebook: „Căutăm pe un prieten bun care de două zile nu răspunde la telefon. Familia e îngrijorată! Dacă vreun coleg vede mașina din fotografie în vreo parcare cu perdelele trase vă rog din suflet să încercați să vedeți ce se întâmplă și să ne anunțați !!  Pe șofer îl cheamă Florin CF Ciunterei ! Auto Volvo albastru BN 05 FDR. E plecat pe ruta Barcelona (SP) către 33649 Bielefeld (DE). Ultimul contact cu familia a fost de undeva din Franța!!!Vă rog să distribuiți mai departe postarea! Sperăm că Bunul Dumnezeu să ne ajute să aflăm cât mai repede vești de la el!Mulțumesc anticipat!”, au scris colegii lui pe Facebook.

Teribila veste a venit duminică atunci când colegii lui Florin au descoperit că bărbatul și-a pierdut viața. Potrivit șoferilor, Florin Ciunterei a murit într-o benzinărie din Franța, în apropiere de orașul Nancy. Cel mai probabil, el a suferit un stop cardiac, însă toate împrejurările în care românul și-a pierdut viața vor fi stabilite de polițiștii locali.

„Astăzi ne-a părăsit un fost militar, un camarad, un fost coleg și foarte bun prieten. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-l ia în oastea lui din ceruri. Drum bun către stele, Ciunti… Condoleanțe familiei”, au scris pe acceaşi reţea de socializare Militarii veterani.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Florin! Multi ani a lucrat în Armată, ca şofer, ca bucătar! Apoi dat la o parte din cauza vârstei, şofer pe TIR! Un om bun, săritor, bun şi meseriaş, ca OM, ca şofer, cât şi bucătar! Drumuri bune, Florin!”, a scris şi Gelu Emil Bumb, fost militar, pe Facebook.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.