Actualitate

Fostul consilier municipal PDL Mihai Bilegan neagă că l-ar fi împrumutat cu bani pe Vasile Turcu

Doi oameni de afaceri cărora milionarul Vasile Turcu le datora bani au obţinut în instanţă, cu puţin timp înainte de sinuciderea acestuia, decizii prin care puteau recupera banii, informează România Tv. Unul dintre ei este Mihai Claudiu Bilegan, despre care presa centrală scrie că a fost consilier municipal PDL la Bistriţa, şi care l-ar fi împrumutat pe fostul acţionar de la Dinamo cu 300.000 de euro.

Potrivit Ştiri pe surse, la o zi după ce s-a aflat de gestul necugetat al fostului milionar, cei doi oameni de afaceri s-au grăbit să-şi recupereze banii, trecând la executări silite de urgenţă. George Octav Cobzaru a prezentat judecatorilor două bilete la ordin emise de o bancă în numele lui Vasile Turcu pentru acoperirea unui împrumut de 250.000 euro. Cazul s-a judecat la urgenţă, iar în doar câteva zile, Cobzaru a obţinut acordul magistratilor pentru executarea lui Turcu.

Şi Mihai Claudiu Bilegan, despre care Ştiri pe surse scrie că e om de afaceri bistriţean şi fost consilier PDL, a cerut încuviinţarea executării silite a lui Vasile Turcu pentru un împrumut de 300.000 de euro. Procesul s-a încheiat în favoarea lui Bilegan cu doar câteva ore înainte ca Turcu să moară. În calitate de ales local al PDL Bistriţa, Bilegan menţiona în declaraţia de avere, în urmă cu câţiva ani, că singura sursă de venit este indemnizaţia de consilier municipal.

Într-o postare pe Facebook, fostul ales local PDL spune că nu este vorba despre el: „Eu sunt Mihai Ştefan Bilegan”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.