Actualitate

Fostul poliţist care a accidentat-o mortal pe Damaris Păltinean a fost trimis în judecată

Ioan Sîngeorzan (26 de ani), fostul poliţist de la Secţia 6 Năsăud care a accidentat-o mortal pe eleva Damaris Păltinean pe o trecere de pietoni din Năsăud a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului,

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud Angela Sîngeorzan a informat, vineri, printr-un comunicat, că Ioan Sîngeorzan (26 de ani), arestat în această cauză, a fost trimis în judecată de procurori pentru comiterea unor infracţiuni de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

El este acuzat că, în 24.05.2012, având calitatea de agent de poliţie în cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Nasaud şi fiind în concediu medical, a condus prin oraşul Năsăud, autoturismul proprietate personală, deşi consumase înainte băuturi alcoolice cu  agentul de poliţie B.E.D.

„Conducând cu o viteză peste limita admisă de lege, a surprins şi accidentat, după ieşirea dintr-un sens giratoriu, în zona unei treceri de pietoni semnalizată, pe victima P.D, acroşându-o şi izbind-o pe carosabil, fapt în urma căruia aceasta şi-a pierdut viaţa. Deşi a realizat ce s-a întâmplat, inculpatul a părăsit locul faptei, fiind depistat mai târziu de către organele de poliţie, în sensul că la solicitarea acestora, a revenit la locul faptei, după cca 30 de minute”, se arată în comunicatul Parchetului.

Iniţial, bărbatul, care a fost data afară din Poliţie imediat după acest accident, a primit din partea procurorului de caz interdicţia de a părăsi localitatea, dar apoi această măsură a fost revocată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, iar el a fost arestat.

Fostul poliţist, care era în concediu medical fiindcă şi-a fracturat mâna, a urcat băut la volan şi a accidentat-o mortal pe Damaris Păltinean, o adolescentă de 17 ani, elevă la Colegiul Naţional “George Coşbuc” Năsăud.

Foto. Damaris Păltinean, facebook

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS