Actualitate

Fostul prefect Cristian Florian, implicat într-un accident rutier la Cepari

Fostul prefect Cristian Florian a fost implicat dumincă după-amiază într-un accident rutier care s-a petrecut pe DN 17 C în localitatea Cepari. Acesta se afla la volanul unui Logan şi nu a păţit nimic.

Primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan, a declarat pentru Timp Online că fostul prefect se afla în campanie electorală cu alţi membri PDL. El a  plecat însă din Dumitra , iar la Cepari a fost implicat într-un accident rutier.

„E şi domnul Vasile Borş aici în comună. Era şi domnul Ioan Oltean care, la un moment dat, mi-a zis că trebuie să plece că a avut Florian accident, dar că nu e grav. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a declarat Bălăjan.

Potrivit poliţiştilor, fostul prefect, care nu consumase alcool, s-a colizionat cu un VW, o persoană aflată în această maşină având nevoie de îngrijiri medicale.

Florian conducea un Logan, întrucât maşina sa marca BMW a cam stat prin service după ce a fost avariată în timpul unui incediu care s-a petrecut la Sala Polivalentă, zonă unde unde aceasta era parcată. În timpul mandatului lui Florian, BMW-ul său a mai făcut cunoştinţă şi cu stâlpul telescopic montat în faţa Palatului Administrativ. Rezultatul? Baia de ulei distrusă.

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS