Actualitate Recomandări

Fotbal: Gloria a reluat pregătirile. Care sunt obiectivele

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 10 din Liga a 3-a, s-a reunit la Stadionul ”Jean Pădureanu” în vederea reluării pregătirilor.

Jucătorii antrenați de Adrian Falub se vor pregăti la Bistrița și vor efectua un cantonament la Prundu Bârgăului (30 ianuarie – 11 februarie). Gloria are programate opt meciuri amicale: cu Unirea Dej (28 ianuarie / acasă), Bucovina Rădăuți (2 februarie / acasă), Viitorul Cluj (7 februarie / acasă), Foresta Suceava (11 februarie / acasă), FC Baia Mare (18 februarie / deplasare), ACS Târgu Mureș (24 februarie / acasă), CSM Sighetu Marmației (25 februarie / acasă) și Soda Ocna Mureș (4 martie / deplasare).

Liga a 3-a se reia în 11 martie 2023, cu antepenultima etapă din sezonul regular, atunci când Gloria va juca în deplasare cu SCM Zalău.

”Sunt optimist și încrezător că ne vor realiza obiectivele. Îmi doresc calificarea în play-off, clasarea pe unul dintre cele două locuri care ne permit să jucăm barajul și mai apoi calificarea în Liga a 2-a. Am făcut un tur bun de campionat și am încredere că echipă că poate juca și mai bine în partea a doua a acestuia”, spune antrenorul Adrian Falub.

Și echipa de fotbal feminin, care evoluează în Liga a 2-a, a reluat pregătirile, la baza sportivă ”Alex”. Urmează o perioadă de pregătire pe plan local și cantonamentul de la Poiana Stampei, județul Suceava (6-15 februarie).

La primul antrenament au participat 19 dintre cele 20 de jucătoare din lot, portarul Vanessa Boloș urmând să se alăture lotului în cursul zilei de marți.

Echipa are programate patru meciuri de pregătire atât la Bistrița, cât și la Poiana Stampei, Timișoara și Miercurea Ciuc: cu grupa 2009 a ACS Transilvania Bistrița (28 ianuarie), ACS Vulpițele Galbene Roman (locul 4, seria 1, Liga a 2-a, în 11 februarie), Politehnica Timișoara Femina (liderul Ligii 1, în 18 februarie) și Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 4, Liga 1, în 25 februarie).

”Îmi doresc să avem evoluții, dacă se poate, fără greșeală în campionat, care să ne permită ca la finele sezonului să promovăm în Liga 1, dar și un parcurs cât mai lung în Cupa României. Am încredere în echipă și sunt convins că ne vom pregăti foarte bine în această perioadă pentru a demonstra că fotbalul feminin de la Bistrița are valoare”, a declarat antrenorul echipei de fotbal feminin, Călin Svoboda.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS