Actualitate Recomandări

Gala Comunitarium, ”Un pas în față” pentru zece elevi de nota 10 din județ

Asociația Comunitarium organizează vineri 29 septembrie, de la ora 18.00, la Hotel Metropolis, Gala Comunitarium – evenimentul anual care încununează eforturile asociației de a contribui, pe diverse planuri, la dezvoltarea comunității bistrițene, sub sloganul ”Un pas în față”.

”Poveştile de succes sunt despre potenţial şi despre împlinirea lui. Despre succes este şi Gala Comunitarium 2017. Despre un potenţial care licărește în destinul celor zece elevi de nota zece din judeţul nostru premiaţi în cadrul Galei. Iar despre împlinirea acestui potenţial ne vor vorbi cei cinci speakeri aleşi pe spranceană, fiecare cu o poveste diferită de succes. Ceea ce au în comun este acel pas în faţă pe care l-au făcut cu încredere şi entuziasm, şi pe care ni-l vor transmite nouă, participanţilor la eveniment şi în special celor zece tineri pe care îi vom premia în cadrul Galei”, anunță Asociația Comunitarium.

Vor fi premiați:

1. Gabriela Candale din Maieru – Media 10. Stă în casa bunicilor, care a fost renovată de către parinți. Tatăl nu este angajat, iar mama este angajată ca asistenta personala pentru tatăl ei care este bolnav. Primește 1000 lei lunar. Deplasările la concursuri sunt pe cheltuiala părinților.

2. Valentin Creț din Poaiana Ilvei – Valentin a terminat clasa a VI-a al doilea pe clasă, cu media 9.85. Din păcate a suferit de o afecțiune gravă la un picior ăi a fost nevoit să învețe mai mult prin spitale. Părintii acestuia nu au locuri de muncă stabile și se străduiesc din greu să îi crească pe el și sora lui mai mare.

3. Florina Sabadîș din Sîngeorzu Nou – Media 9,78. Crescută doar de mamă. Are 7 frați, toți minori.

4. Florina Petruț din Lechința – Media 9,32. Are 3 frați, crescută doar de mamă. Premiul I etapa jud. la olimpiada de chimie, mențiune etapa națională ediția anterioară

5. Mădălin Bica din Sângeorzu Nou – Media 8,19. Are 5 frați, locuiesc într-o comunitate de romi. A participat la diverse concursuri

6. Maria Mureșan din Șieu Măgheruș – Media 9,10. Are 3 frați, casă modestă, părinții nu au venit stabil

7. Alina Ciorbă din Jimbor – Media 9,82. Are cinci frați, părinții nu au venit stabil.

8. Petruța Csurar din Rodna – Media 9,61. Locuiește împreună cu mama ei, care lucrează pentru a-i întreține pe ea și pe fratele ei mai mare.

9. Augustin Florin Oroian din Zoreni – S-a implicat în diverse activități de voluntariat, cursuri pentru dezvoltare personală. Are 3 frați, locuiesc într-o casă izolată de la marginea satului.

10. Andrei Ivacson din Târlișua – Media 8,32. Rezultate foarte bune la istorie. Are 3 frați, părinții au posibilități reduse.

Speakeri: Claudiu David, București, pilot profesionist, BMW International Senior Driver Trainer; Ramona Irina Tarță, Cluj-Napoca, consultant guvernamental internațional; Ovidiu Oltean – Cluj-Napoca, trainer, public speaker (de 3 ori campion european de public speaking); Marius Catrinoiu – Râmnicu-Vâlcea, antreprenor, conduce compania Marvi Logistic și rețeaua de magazine cu produse italienești SuperMercato; Bogdan Pandea, Cluj-Napoca, tânăr antreprenor, fondator al rețelei de cafenele Captain Bean.

Muzică live saxofon – Codruț Ceoarec și dans modern – perechea Vlad Darius Turlaș și Miruna Alexandra Coșug.

Prezentator: Stelian Burduhos, Cluj-Napoca, host TEDx Cluj Eroilor. Coordonator proiecte – Asociația Comunitarium: Gavrilă Urs. Manager proiect: Anca Cătuna.

Preț bilet: 15 lei. Intrarea în sală se face până la ora 18.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS