Comunicate

Garderoba de iarnă pentru domni: alege piese clasice

Sezonul rece nu este chiar pe gustul tututor din cauza temperaturilor deseori scăzute şi a altor fenomene meteo precum viscolul sau ninsoarea. Vremea rece impune şi schimbări de garderoba, iar hainele groase sunt un must pentru a-ţi păstra confortul atunci când ieşi afară. Totuşi, asta nu înseamnă că nu te mai poţi bucura de ţinute reuşite chiar şi atunci când vremea este neprietenoasă.

Atunci când alegi piese clasice pentru sezonul rece îţi va fi mai uşor să alcătuieşti ţinute impecabile, fără să faci rabat de la confortul termic.

Citeşte mai jos ce piese vestimentare clasice nu trebuie să lipsească din garderoba de iarna pentru domni:

Helanca

Helanca este o piesă vestimentară excelentă pentru sezonul rece. Aceasta se poate asorta într-o mulţime de moduri: cu blugi, pantaloni de stofă, geci de fas, paltoane, ghete sau bocanci. Pentru un dressing complet, alege cel puţin 2-3 modele de helănci, pe care să le porţi în sezonul rece. Este de preferat să alegi culori uşor de asortat, precum negru, gri sau bleumarin.

Puloverele

Puloverele bărbăteşti sunt un must în garderoba de iarnă. Găseşti o mulţime de modele de pulovere pe piaţă, pentru toate mărimile şi stilurile. Dacă îţi doreşti piese clasice, optează pentru pulovere cu decolteu în V său rotund, nu foarte mulate, din materiale de calitate. Printre cele mai calitative materiale se număra caşmirul şi lână.

Cămăşile

Cămaşa este o piesă vestimentară ce se poate purta atât iarnă, cât şi vara, în funcţie de croiul ei şi materialul din care este realizată. Desigur, pe timpul iernii vei alege doar cămăşi cu mânecă lungă, din materiale ceva mai groase. Achiziţionează modele care te avantajează, în nuanţe uni, fără inserţii. Cu ajutorul lor vei putea alcătui uşor ţinute elegante, pe care să le porţi la evenimente speciale, întâlniri de afaceri sau întâlniri romantice.

Cardiganul

Nu doar pulovere sunt esenţiale pe timpul iernii, ci şi cardiganul. Cu ajutorul cardiganului potrivit poţi transforma o ţinută de toamnă sau primăvara într-una de iarnă, potrivită pentru temperaturi scăzute şi vreme neprielnică. Alege cel puţin o astfel de piesă în garderoba ta. Cardiganul potrivit este cel care se asortează cu cât mai multe haine pe care le ai deja în dulap şi în care te simţi confortabil.

Blugii

Blugii nu pot lipsi din niciun fel de garderoba, deoarece reprezintă esenţa ţinutelor casual sau smart casual. Pe timpul iernii, alege blugi din denim gros, care să se preteze pentru vremea neprietenoasă de afară. Nu purta blugi albi iarnă, deoarece acestea sunt mai potriviţi pentru vara. Mai degrabă, optează pentru denim în nuanţe de albastru închis sau negru.

Ca să alcătuieşti uşor ţinute cu blugi, optează pentru croiuri clasice, precum straight leg sau slim fit.

Pantalonii din stofa

Dacă îţi doreşti să alcătuieşti ţinute elegante de iarnă, atunci ai nevoie de cel puţin o pereche de pantaloni de stofă în dressing-ul tău. Pantalonii de stofă trebuie să aibă croiul potriviţi pentru constituţia ta, să nu fie nici prea lungi, nici prea scurţi, nici prea largi, nici prea mulati. Poţi cere sfatul unui croitor sau consilier vestimentar pentru a alege o pereche care ţi se potriveşte, din materiale de calitate, pe care să o porţi ani în şir.

Geaca de iarna pentru bărbaţi

Geaca de iarna pentru bărbaţi este o piesă absolut necesară atunci când vremea se strică. Poţi opta pentru geci de iarna pentru bărbaţi în nuanţe neutre, precum bej, negru, gri sau khaki, dacă îţi doreşti să le asortezi uşor cu restul ţinutei. Precum în cazul altor piese vestimentare, gecile de iarna pentru bărbaţi nu trebuie să fie foarte strâmte, atât pentru confortul tău, cât şi pentru aspectul ţinutei.

În afară de geaca de iarnă, mai poţi include în garderoba ta şi o jachetă de bărbaţi, pe care să o porţi atunci când afară nu este foarte frig.

Include în garderoba pentru sezonul rece piese ce nu se demodează uşor precum puloverele din materiale de calitate, cămăşile din bumbac gros, blugii din denim închis la culoare, helăncile şi gecile de fâș.

Etichete

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS