Cultură

Gașca Zurli, la Happy Cinema Bistrița

La Happy Cinema din Bistrița va avea loc proiecția filmului Superpietonii Zurli. Părinții și copiii îi vor putea cunoaște pe membrii echipei îndrăgitei Găști Zurli.

Cele mai iubite personaje ale copiilor din România își fac debutul în cinematografe, printr-un film care se anunță block-buster-ul începutului de 2024: Superpietonii Zurli.

Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimăturica, Truli și Tanti Prezentatoarea sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră. Trecând prin aventuri neobișnuite și amuzante, care le testează prietenia dar le face să se și autodepășească, Gașca Zurli descoperă în acest film de familie ce înseamnă puterea lui ”împreună” și a educației prin joacă.

Proecția specială Superpietonii Zurli, în prezența echipei, este programată duminică 28 ianuarie, ora 11.00, la Happy Cinema Bistrița.

Biletele se pot achiziționa de pe www.happycinema.ro.

”E acel film despre care copiii de astăzi vor spune “l-am văzut când eram mic” la fel cum spunem noi de Veronica și Maria Mirabela. Este un film care vă aduce în cinematografe copiii părinții și bunicii pentru ca e un film pentru toată Lumea. De la lacrimi la hohote de râs de la momente în care o să dansam pe aramzamzam la scene în care Tura Vura ne ține cu sufletul la gurǎ, am scris împreună cu Cătălin Dascălu un scenariu pe sufletul fiecărui om care încă simte în el copilăria”, spune Mirela Retegan, care semnează scenariul și regia.

Distribuția filmului: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Lulu Varodi, Andreea Ghiță, Eduard Zănoagă, Edith Elekes, Larisa Mihăeș, Cezar Alexa, Teodora Enache. Cu participarea extraordinară a prietenilor: Roua și Mihai Morar, Luiza și Ioana Chereji, Alma și Amalia Enache, Smaranda și Codin Maticiuc.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS