Actualitate

Gloria 2018 a adus și portar. Ce jucătoare au ales să continue la Bistrița

Seria achizițiilor făcute de Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru noul sezon al Ligii Naționale de handbal feminin continuă. După pivotul Paula Garcia Avila din Spania, extrema stângă Valentina Ardean Elisei și interul stânga Teodora Bloj, la Bistrița vine și portarul Ana-Maria Inculeț.

În sezonul precedent, Ana-Maria Inculeț (23 de ani) a jucat la HCM Slobozia. La Gloria va purta numărul 94.

”Am ales să joc la Gloria 2018 pentru că este o echipă aflată într-un continuu progres și a făcut o figură frumoasă în precedentele sezoanele ale Ligii Florilor. Sunt încrezătoare și îmi doresc sa ajut echipa la îndeplinirea tuturor obiectivelor. Aștept cu nerăbdare să iau primul contact cu colegele și echipa tehnică, dar și cu publicul bistrițean”, a spus ea, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Totodată, la Bistrița va juca și în viitorul sezon interul dreapta Almudena Rodriguez (24 de ani): ”Am reînnoit contractul cu echipa din Bistriţa pentru că vreau să cresc ca jucătoare și aici pot face asta. Sper să pot contribui cât mai mult la viitoarele reuşite ale Gloriei 2018. Sunt foarte fericită că pot continua alături de colege mele şi echipa tehnică. Îmi doresc ca în viitorul sezon competiţional să ne atingem toate obiectivele”.

Vor continua și:

Extrema dreaptă Magdalena Paraschiv (35 de ani): ”Am ales continuitatea pentru că aici sunt respectată ca om şi ca sportiv. Mă simt foarte bine la Bistriţa. Îmi doresc ca echipa să fie susţinută la fel ca şi până acum atât de publicul bistriţean cât şi de „Peluza albastră”. Vreau ca în noul sezon compeţitonal să le aducem bistriţenilor cât mai multe bucurii”.

Interul dreapta Oana Țiplea (Chirilă), 37 de ani: ”Am ales Bistriţa pentru al patrulea an consecutiv pentru că a devenit a doua mea casă. Aici am găsit oameni deosebiţi atât în cadrul echipei cât şi în randul suporterilor şi nu numai. Am legat prietenii care se vor menţine şi după retragerea mea din activitatea sportivă. Din punct de vedere profesional, îmi doresc să fiu sănătoasă şi să fiu de ajutor echipei şi în ediţia de campionat 2018-2019”.

Coordonatorii/interii stânga Silvia Szabo (22 de ani)și Andreea Tetean (29 de ani):

”Am ales să continui cu Gloria 2018 pentru că am încredere în echipă, în evoluția ei și în oamenii cu care lucrez zi de zi. Publicul bistrițean este minunat. Pentru noi contează foarte mult că ne sunt alături indiferent de rezultat. În noul sezon competițional, vreau să îmi ajut echipa cât pot de mult pentru a ne atinge toate obiectivele” – Szilvia Szabo

”Am ales să rămân la Bistrița pentru că mă simt foarte bine aici, e locul unde am crescut și m-am format ca jucătoare. Bistrița e parte din mine și din sufletul meu. Pentru noul sezon competițional îmi doresc să mă bucur de handbal și să practic în continuare cu plăcere acest joc” – Andreea Tetean

Portarii Ana Maria Măzăreanu (25 de ani) și Cristina Sîntămărean (30 de ani):

”Mă bucur din suflet că voi continua să joc la Bistrița. Nu am decât cuvinte de laudă pentru club. Sinceritatea, seriozitatea și colectivul au fost principalii factori pentru care am ales să semnez din nou. Am evoluat și învățat multe și îmi doresc ca progresul meu și al echipei să nu se oprească aici. Sunt sigură că în sezonul ce urmează vom avea un parcurs bun și ne vom îndeplini obiectivele. Sunt nerăbdătoare să ne reunim și abia aștept meciurile de acasă pentru că îmi este dor de atmosfera pe care bistrițenii ne-o oferă de fiecare dată” – Ana Maria Măzăreanu

”Sunt încântată să rămân la Bistrița pentru că m-am simțit foarte bine aici, timp de două sezoane. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să am parte de un sezon competițional 2018-2019 cu sănătate și evoluții cât mai bune” – Cristina Sîntămărean

Extrema Bianca Zegrean (21 de ani): ”Am ales să rămân la Bistrița deoarece mă simt foarte bine aici, respect publicul bistrițean iar colegele de echipă sunt competitive și de valoare. Mulțumesc pentru încrederea acordată. Sper să fiu sănătoasă și să pot ajuta echipa pentru a ne îndeplini toate obiectivele propuse acest nou sezon”

Pivotul Denisa Giurgiuca (27 de ani): ”Motivul pentru care am ales să continui la Bistrița se datorează faptului că aici am evoluat atât în cariera sportivă cât și în plan personal. Tot aici am descoperit plăcerea de a juca handbal de calitate. Îmi doresc să ajut cât mai mult Gloria 2018 la îndeplinirea obiectivelor propuse și totodată să le oferim suporterilor cât mai multe victorii în noul sezon competițional”

Extrema Andreea Bărbos (25 de ani): ”Am ales să prelungesc contractul cu echipa din Bistrița deoarece am avut parte aici de trei ani minunați, plini de realizări, în care mi-am îmbunătățit calitatea jocului. Îmi doresc să pot reveni cât mai repede pe teren pentru a-mi ajuta echipa! Mulțumesc staff-ului, conducerii, dar mai ales minunaților suporteri pentru încredere și suport!”

Conform informațiilor oficiale prezentate:

– Au plecat: portarul Viorica Țăgean, extrema stângă Alexandra Orșivschi, pivotul Roxana Cârjan, interul stânga Irina Ivan

– Au venit: pivotul Paula Garcia Avila (Spania), extrema stângă Valentina Ardean Elisei, interul stânga Teodora Bloj, portarul Ana-Maria Inculeț

– Continuă: Ana Maria Măzăreanu, Cristina Sîntămărean, Laura Pristăvița, Nicoleta Dincă, Daniela Rațiu, Almudena Rodriguez, Magdalena Paraschiv, Oana Țiplea (Chirilă), Szilvia Szabo, Andreea Tetean, Bianca Zegrean, Andreea Bărbos, Denisa Giurgiuca.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.