Actualitate

Gloria a reluat pregătirile. Horațiu Pașca a anunțat obiectivul pentru noul sezon

(FOTO-VIDEO) Echipa de handbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a reunit și a reluat pregătirile în vederea noului sezon. Gloria a efectuat în aer liber, în Pădurea Schullerwald, primul antrenament după mai bine de trei luni.

”După trei luni dificile în care fiecare s-a antrenat acasă, o perioadă de autoizolare și testarea pentru depistarea noului coronavirus (toate testele sunt negative), handbalistele CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au efectuat un prim antrenament sub comanda antrenorului principal Horațiu Pașca și a staff-ului tehnic format din Gabriel Borodi – antrenor cu portarii, Lucian Andreieș – preparator fizic, Cătălin Rațiu – fizioterapeut și Alexandru Chiuzan – maseur”, a anunțat gruparea bistrițeană.

Lipsesc deocamdată Almudena Rodriguez, Mariana Costa și Natalia Savchyn, aflate în izolare la domiciliu după ce au venit din străinătate, însă ele se vor alătura lotului în următoarele zile.

M-am bucurat să le văd pe fete sănătoase, arată foarte bine, par pregătite și dornice să reia activitatea. Ne dorim să creștem. Ne propunem ca la finalul acestui sezon să ocupăm un loc care să ne permită participarea în cupele europene. Am fost acolo, locul 6 în sezonul încheiat nu ne bucură, dar campionatul s-a oprit într-un moment total nepotrivit pentru noi. Ne dorim foarte tare să jucăm din nou în cupele europene

Horațiu Pașca

https://www.facebook.com/CSGloria2018/posts/711139012780047

Luni 6 iulie echipa va pleca la mare, la Complexul Mediteranean din stațiunea Mamaia, pentru un cantonament de două săptămâni.

Primele meciuri de pregătire sunt programate la finele lunii iulie și începutul lunii august în compania echipelor Minaur Baia Mare, CSU Cluj-Napoca și Măgura Cisnădie.

Se dorește participarea la două turnee internaționale, în condițiile în care situația epidemiologică va permite acest lucru. Ambele sunt programate în luna august: în Cehia respectiv în țară, la Baia Mare, în compania unor echipe de top ale handbalului european.

Primul meci oficial din sezonul competițional 2020-2021 va avea loc în 27 august, în deplasare la Slobozia, în prima etapă a Ligii Florilor.

Au plecat portarii Ljubica Nenezic și Ana Maria Inculeț, interul Teodora Bloj, pivotul Diana Șamanț, dar și antrenorul secund Radu Alexandru Moldovan, în timp ce extrema dreaptă Magdalena Paraschiv s-a retras din activitate. Au venit portarul Ana Maria Măzăreanu, pivotul Raluca Băcăoanu, interii Almudena Rodriguez, Natalia Savchyn și Andreea Târșoagă.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711115426115739&type=3

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.