Actualitate Recomandări

Gloria începe ”calea scurtă” spre calificarea în cupele europene

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud dispută duminică 8 ianuarie, de la ora 17.00, în sala din Complexul Sportiv Unirea, primul meci din acest an, cu Minaur Baia Mare, în turul 1 al Cupei României la handbal feminin.

”Cupa României este o competiție a șanselor, asta am încercat să le explic și fetelor și cred că toată lumea e conștientă că e calea scurtă către un trofeu. E o competiție din care nu știi cu ce te alegi pentru că poți să ai parte de o tragere la soți extrem de favorabilă și să ai un drum facil până în Final Four sau pur și simplu poți să pici din prima cu o echipă foarte puternică și nu știi dacă mai ai și al doilea meci în această competiție, care este una importantă pentru noi, care îți poate aduce obiectivul de calificare într-o cupă europeană mult mai devreme decât campionatul. O să o abordăm cu maximă seriozitate. Cred că ar trebui să uităm că am câștigat în campionat cu Minaur relativ ușor, pentru că e o echipă imprevizibilă, cu un antrenor foarte bun, care astăzi poate pierde cu ultima clasată și mâine poate câștiga sau pune probleme oricărei echipe din acest campionat”, spune antrenorul Gloriei, Horațiu Pașca.

Gloria ocupă locul 4 în Liga Florilor, în timp ce Minaur Baia Mare este pe locul 9. În campionat, Gloria a învins-o pe Minaur pe teren propriu, în septembrie, cu 30-23.

Cei care nu merg la sală pot urmări partida în direct pe pagina de Facebook a grupării bistrițene.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS