Actualitate

Gloria începe returul cu o victorie și urcă pe 2 în Liga Florilor

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat meciul cu HC Zalău disputat la Sala Polivalentă din Unirea, contând pentru etapa a 14-a, prima din returul Ligii Florilor la handbal feminin.

Echipa antrenată de Horațiu Pașca s-a impus în fața celei pregătite de Gheorghe Tadici cu scorul de 32-25 (17-13). Aici statistica meciului.

Au marcat: Tamires De Araujo Frossard – 8, Cristina Laslo – 6, Sonia Seraficeanu – 5, Deborah Kpodar – 5, Paula Posavec – 3, Nicoleta Dincă – 2, Laura Pristăvița – 1, Florina Chintoan – 1, Zeljka Nikolici – 1.

”Am controlat meciul de la un capăt la altul, iar diferența aceasta de șapte goluri a fost doar din mila Domnului și din inspirația portarului de la Zalău, pentru că am și ratat nouă situații de unu la unu cu portarul iar diferența de scor putea fi mult mai mare. A fost un joc la discreția noastră, fără a avea neapărat probleme. Ne-am apărat ceva mai bine decât în meciul trecut, dovadă numărul mai mic de goluri primite. Ne așteaptă o serie de meciuri extrem de grele”, a declarat antrenorul Gloriei, Horațiu Pașca.

În urma acestui rezultat, Gloria a urcat pe poziția a 2-a în clasamentul Ligii Florilor, după CSM București. În etapa următoare, a 15-a, Gloria o va întâlni în deplasare pe SCM Râmnicu Vâlcea, într-un adevărat derby pentru locul 2 (miercuri 8 februarie, ora 17.30, în direct la TV pe Pro Arena).

În acest moment, clasamentul la vârf arată astfel: 1. CSM București – 40 puncte, 2. Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – 34 puncte, 3. SCM Râmnicu Vâlcea – 32 puncte, 4. Rapid București – 31 puncte, 5. Gloria Buzău – 31 puncte.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS