Actualitate

Gloria, învinsă la Zalău. Horațiu Pașca: Lucrurile ar fi stat diferit cu un pic mai multă șansă

Handbal feminin: Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a pierdut în deplasare, în etapa a 17-a a Ligii Florilor, în fața formației HC Zalău.

În acest sezon, nimeni nu a reușit să câștige pe terenul echipei pregătite de Gheorghe Tadici. Și nu a putut nici Gloria, deși la pauză a fost 11-11 după ce a condus aproape tot timpul. În repriza secundă, gazdele au luat un avans decisiv de cinci goluri și s-au impus cu 25-23. Aici desfășurarea partidei în format live text.

”O primă repriză în care am jucat foarte bine. Au fost câteva sincope în cea de-a doua și cred că dacă am fi avut un pic mai multă șansă lucrurile ar fi stat diferit. Au fost câteva minute când n-am reușit să marcăm, câteva intervenții bune ale portarului de la Zalău și cred că acolo s-a făcut diferența”, a declarat antrenorul Horațiu Pașca.

Pentru Gloria au marcat: Valentina Ardean Elisei – 7, Natallia Vasileuskaya – 5, Laura Pristăvița – 4, Andreea Tetean – 3, Daniela Rațiu – 2, Andra Moroianu – 1, Mariana Costa – 1.

În urma acestui rezultat, Gloria coboară două locuri în clasament, de pe 4 pe 6, în timp ce HC Zalău rămâne pe 7. Echipele aflate pe locurile 5-7 au același număr de puncte.

Clasamentul Ligii Florilor:

Gloria Bistrița-Năsăud va juca pe teren propriu cu Gloria Buzău, în etapa a 18-a din Liga Florilor, miercuri 26 februarie, de la ora 18.00 (meci netelevizat).

Foto: Facebook CS Gloria 2018

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS