Sport

Gloria s-a reunit, Manea e încrezător

Antrenorul echipei Gloria Bistrița, Nicolae Manea, a declarat, luni, la reunirea lotului, că ar fi păcat ca formația ardeleană să nu rămână în Liga I și să cadă ca un meteorit, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, va trebui să lupte din nou pentru promovare.

„Ar fi păcat ca după o muncă de un an, în care ne-am salvat pe teren, să retrogradăm. Am încredere că vom rămâne în Liga I, Gloria merită acest lucru. Dacă nu rămânem, nu știu ce se va întâmpla, lucrurile acestea nu depind de mine. Ar fi păcat ca Gloria să dispară ca un meteorit, ar fi o mare durere pentru mine să retrogradăm. Dacă picăm și se continuă iar jucătorii rămân, voi rămâne și eu, să încercăm să promovăm. Sper să continuăm în prima ligă, dacă nu, hei-rup în B, să promovăm”, a spus Manea.

Tehnicianul a vorbit și despre situația la nivelul lotului de jucători. „Cafasso este învoit, la fel și cei trei italieni (n.r. – Cavalli, Corallo, D’Agostino), care oricum sunt la final de contract și nu știu dacă mai reînnoim, poate doar cu Cavalli, dar să vedem. La Ilie Iordache s-a renunțat. Bâlbă e accidentat în continuare, dar și el e la final de contract. A revenit Frăsinescu după împrumutul la Lankaran. Mai sunt câțiva jucători noi în pregătire, unul este Ion Coman, care a jucat la Victoria Brănești și e liber de contract, vom vedea ce se va întâmpla, dacă va rămâne la noi. Mai am în vizor câțiva jucători cu care am vorbit, dar să vedem dacă rămânem în Liga I. În acest caz vom mai aduce jucători ca să-i înlocuim pe cei care au plecat, ca să nu mai pățim ca în sezonul trecut”, a comentat el.

Nicolae Manea așteaptă în perioada următoare un verdict de la forurile internaționale în cazul atacantului brazilian Junior Moraes. „Moraes trebuie să revină la noi, e legitimat la Gloria, având în vedere că nu s-a rezolvat contractul cu ucrainenii. Zilele acestea probabil se va lua o hotărâre la FIFA, pentru că nu poți ține un fotbalist să nu joace. Am făcut două adrese către Moraes, să revină la echipă, el neavând dreptul să semneze cu altcineva, deoarece e sub contract cu noi. El a zis că se prezintă, dacă nu o va face, riscă să fie suspendat. Dacă va fi declarat liber, atunci Metalurg va plăti banii, pentru că nu se poate să rămânem și fără jucător, și fără bani, eu zic că așa e normal”, a spus Manea.

Antrenorul echipei ardelene a precizat că jucătorii Gloriei se vor antrena pe plan local. „Pentru moment vom face pregătirea la Bistrița, această săptămână este una de reacomodare la efort, săptămâna viitoare se intră în cantonament aici, pentru o perioadă de pregătire fizică. Apoi, aveam preconizat un stagiu în Slovenia, dacă rămânem, se va merge, dacă nu, la Liga a II-a nu cred că mai e cazul”, a subliniat Nicolae Manea.

Jucătorii echipei Gloria Bistrița s-au reunit luni, la stadion, și au efectuat un prim antrenament.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS