Actualitate

Gloria va juca ultima etapă a turului, ”extrem de importantă”, cu sala plină. Meciul, în direct la TV

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca în fața unei săli pline ultimul meci al turului Ligii Florilor la handbal feminin, împotriva formației Măgura Cisnădie, duminică 22 ianuarie, de la ora 17.30, în Complexul Sportiv Unirea.

”Ce bucurie! Jucăm constant cu sala plină! În doar două zile, toate biletele pentru meciul de handbal feminin din Liga Florilor de duminică, ora 17.30, cu Măgura Cisnădie, din sala noului Complex Sportiv Polivalent Unirea s-au epuizat! Vă mulțumim din inimă pentru susținere, contează enorm pentru echipă! Respect! Împreună suntem Gloria!”, a transmis clubul Gloria.

Echipa bistrițeană este pe locul 3, la egalitate de puncte cu Rapid (2) și Gloria Buzău (4), în timp ce Măgura Cisnădie ocupă locul 10.

Partida contând pentru etapa a 13-a va fi transmisă în direct la TV de Pro Arena.

”Este ultima etapă din turul campionatului, extrem de importantă pentru noi, împotriva unei formații care chiar dacă nu traversează cea mai bună formă e o echipă care ne-a reprezentat în Europa, cu jucătoare cu experiență și cu siguranță va fi un adversar dificil”, spune antrenorul Horațiu Pașca.

”Ne așteaptă un meci important, avem nevoie în continuare de puncte pentru a ne consolida poziția. Mă bucur foarte tare că oamenii sunt din ce în ce mai mulți aproape de noi”, a declarat Laura Pristăvița.

Gloria va întâlni SCM Râmnicu Vâlcea în faza a doua a Cupei României. Echipa bistrițeană va disputa acest meci pe teren propriu, data urmând să fie stabilită ulterior.

1 comentariu

  • Cât costa un bilet ,dacă sala e plină tot timpul???mariti oleaca prețul măcar 50 lei și sa vezi n-o ,atunci înghesuiala …la tv

    1
    5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.