Actualitate Recomandări

Grav accident pe DN 17: Un motociclist și-a pierdut viața după ce a intrat într-un parapet

Un motociclist în vârstă de 32 de ani a murit după ce a intrat într-un parapet pe DN 17, între Mureșenii Bârgăului și Piatra Fântânele.

”Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit un bărbat în stop cardio-respirator. Salvatorii au început pe loc protocolul de resuscitare, dar din păcate, în ciuda eforturilor depuse, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că a fost declarat decesul la fața locului”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

”Pe DN 17, între localitățile Mureșenii Bârgăului și Piatra Fântânele, a avut loc un grav accident rutier în urma căruia, din păcate, un bărbat și-a pierdut viața. Din primele date, motociclistul, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Pojorâta – județul Suceava se deplasa pe direcția Bistrița – Suceava, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a derapat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet din beton. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS